Moron heijastinpuulle Tampereen Laikunpuistossa on taas viety turvavälineitä – Innokkaimmat poimivat omansa jo ripustusvaiheessa

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Tampereen osasto ja Kiinteistöliitto Pirkanmaa ry kävivät asialla.

MLL Tampereen osaston heijastimet.

26.11.2022 6:00

Moro, Laikunpuisto

Moron heijastinpuulla Tampereen Laikunpuistossa on taas ollut vilkasta kun puuhun on tuotu ja sieltä viety heijastimia.

”Mannerheimin Lastensuojeluliiton Tampereen osasto kävi viemässä Moron heijastinpuuhun MLL Tampereen osaston heijastimia. Veimme puuhun 30 heijastinta. Ripustaessa jo innokkaimmat tamperelaiset tulivat hakemaan heijastimen itselleen”, raportoi Järjestöassistentti Jonna Ahvonen.

MLL Tampereen osasto toteuttaa Mannerheimin Lastensuojeluliiton tehtävää Tampereella. Toimintoja ovat muun muassa perheiden kohtaamispaikat, avoimen varhaiskasvatuksen kerhot, vertaisryhmät, nuorten tunnetaitokoulutukset, ero- ja uusperheiden ohjaus- ja neuvontatyö sekä maahanmuuttajaäitien ystävätoiminta. Toimintaan pääsee tutustumaan tarkemmin osoitteeseen tampere.mll.fi.

Kiinteistöliitto Pirkanmaan heijastimet.

Liikaa pimeitä

”Kiinteistöliitto Pirkanmaa ry havaitsi, että Moron heijastinpuu on typötyhjä. Kiinteistöyhdistyksessä on huomattu myös se, että liian moni liikkuu liikenteessä ilman heijastinta. Päätimme paikata tilannetta viemällä Kiinteistöliiton taloheijastimia heijastinpuuhun”, viestitti järjestöassistentti Kaisla Myllymäki.

Tiatoo

Toimi näin:

1. Voit viedä Moron heijastinpuuhun heijastimia oma-aloitteisesti milloin vain.

2. Ota heijastimien ripustuksesta kuva ja lähetä se Moro-lehden sähköpostiin moro@aamulehti.fi. Liitä mukaan tietoa heijastinten ripustajista ja taustayhteisöstä.

3. Me kerromme heijastinpuun uusista heijastimista kaikille kaupunkilaisille. Moro-lehti julkaisee ripustuskuvat Moron netissä aamulehti.fi/moro ja osan myös printtilehdessä.

4. Heijastipuu Laikunlavan vieressä on Tampereen kaupungin ja Moro-lehden yhteishanke kaupunkilaisten liikenneturvallisuuden parantamiseksi.

Kiinteistöliitto Pirkanmaa ry on kiinteistönomistajien edunvalvoja ja kiinteistöalan asiantuntijaorganisaatio, joka edustaa asunto-osakeyhtiöitä, kiinteistöosakeyhtiöitä ja vuokratalokiinteistöjä.

Kiinteistöyhdistykseen kuuluu noin 3 200 jäsentaloyhtiötä Pirkanmaalla. Kiinteistöyhdistys kuuluu valtakunnalliseen Suomen Kiinteistöliittoon.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut