Keskustorin 21-metrinen joulupuu tuotiin lavetilla Tampereelle, katso Ylöjärven kaato-operaatio tästä

Moro seurasi joulupuun kaatoa ja matkaa Tampereelle suorassa lähetyksessä keskiviikkoaamuna. Lähetyksen alussa oli teknisiä ongelmia. Pahoittelemme häiriötä.

Tänä vuonna Keskustorin joulupuu on komea 21-metrinen pihta, joka on kasvanut Ylöjärvellä kesämökkitontin pihapuuna.

22.11. 10:21 | Päivitetty 23.11. 15:21

Moro, Ylöjärvi

Tampereen Keskustorin joulupuu tulee tänä vuonna Ylöjärveltä, ja Moro seurasi puun kaatoa suorassa lähetyksessä keskiviikkona kello 8.45 alkaen. Lähetyksen alussa oli teknisiä ongelmia. Pahoittelemme häiriötä.

Lähetyksessä seurattiin myös puun matkaa Ylöjärveltä Tampereelle.

Moro seuraa suorassa lähetyksessä myös joulupuun pystytyksen Keskustorille torstaina aamulla kello 6 alkaen. Katso viime vuoden joulupuun pystytys tästä.

Tänä vuonna Keskustorin joulupuu on komea 21-metrinen pihta, joka on kasvanut Ylöjärvellä kesämökkitontin pihapuuna. Puun on kerrottu olevan kaunis, tasainen ja kapeahkolatvuksinen.

Hyvin paljon kuusta muistuttava puu on kasvanut Ylöjärven Lempiänniemessä Asko Koiviston omistaman vapaa-ajan asunnon pihassa.

Koiviston isä osti mökkitontin vuonna 1954 ja pihta istutettiin 1960-luvun puolivälissä. Puu on siis noin 60 vuotta vanha.

”Jossakin vaiheessa puu olisi joka tapauksessa jouduttu kaatamaan. On hienoa, että se kelpasi nyt Keskustorille”, kiittelee itsekin tamperelainen Koivisto.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut