Brunssi on nyt selvästi tamperelaisravintoloiden ilmiö – Kulttuuriravintola Kivi aloittaa lauantaina omansa

Tampereen Teatterin uusi ravintolatoimenjohtaja toi lauantain suosikkiaterian perinteiseen ravintolaan.

Ravintolatoimenjohtaja Mira Harjumäki vastaa nyt Tampereen Teatterin ravintoloista.

18.11. 8:01 | Päivitetty 18.11. 12:53

Moro, Kivi

Viikonloppuisin tarjottava ruokaisa brunssi eli aamiaisen ja lounaan välimuoto saa jälleen uusia vaihtoehtoja Tampereella.

Uusin tulokas on Keskustorin laidalla Tampereen Teatterin Kulttuuriravintola Kivi, joka käynnistää erikoislauantait 19.11.

Brunssin takana on Tampereen Teatteri Palvelu oy:n uusi ravintolatoimenjohtaja Mira Harjumäki.

Aikaisemmin hän on työskennellyt Tampereen Työväen Teatterin ravintolapalveluissa eri tehtävissä, Ninan keittiössä sekä Juveneksella ravintolapäällikkönä.

Kiven lista on uuden ravintolatoimenjohtajan Mira Harjumäen luoma.

Tampereen Teatterissa on ollut vuoden aikana muutoksia, sillä aikaisempi keittiömestari Antti Tuomi siirtyi Näsilinnankadulle vetämään Royal Bakery oy:n kahvilaa, joka tunnetaan paremmin Ståhlbergin kahvilana.

Pöytävarauksia otetaan

Moro pääsi hieman etukäteen maistamaan Mira Harjumäen luomaa Kiven brunssia.

Menu oli lähempänä hyvin runsasta lounasta kuin aamiaista. Kuten ruokalista todistaa, löytyy pöydästä syötävää eri ruokavalioille. Ei mitään gourmettia, vaan rehtiä ja maukasta perusruokaa.

Kiven brunssi muistuttaa kyllä enemmän perinteistä lounaspuffettia kuin aamiaista.

Lämpimänä ruokana oli mausteisia makkaroita, broileria ja uunissa paistettuja juureksia. Juusto- ja jälkiruokavalikoima oli niin monipuolinen, että täyden vatsan vuoksi joutui jo vähän valikoimaan parhaita päältä.

Lue lisää: Tässä ovat Pirkanmaan 25 parasta brunssia – Varaa pöytä ajoissa näihin paikkoihin: ”Jono kiemurtelee jopa Tuomiokirkolle asti”

Harjumäen mukaan tarkoituksena on houkutella asiakkaita erityisesti illan teatterivieraista. Tarkoituksena on ryhtyä ottamaan vastaan myös pöytävarauksia.

Brunssi on tarjolla kello 11–15. Hinta on 24.90 euroa.

Ateria päättyy jälkiruokapöytään, jossa on tarjolla makeita jälkiruokia ja juustoja.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut