Heijastinpuuhun Tampereen keskustaan vietiin jälleen satoja heiluvia – Pimeä syksy jatkuu, hae omasi

Asialla olivat Tampereen aikuiskoulutus, Apteekkishop, L&T Teollisuuspalvelut Oy ja Kamu.

Heijastinpuu sai Takkin heijastimia, kun opinto-ohjaaja Anni Niva kävi Lailunpuistossa Ari Heinäsalmen ja Antti Pennasen kanssa.

10.11. 10:00

Moro, Laikunlava

Moron heijastinpuuhun on jälleen viety jopa satoja heijastimia. Puun anti eli ilmaiset heijastimet tunnetaan hyvin kaupungilla, sillä ne häviävät nopeasti ohikulkijoiden turvaksi.

Esimerkiksi viime perjantaina Tampereen Aikuiskoulutuskeskus Takk:n opiskelijat kävivät puulla opinto-ohjaaja Anni Nivan johdolla. Ari Heinäsalmen ja Antti Pennasen rupustamat heijastimet lähtivät melkein käsistä.

Proviisori Anna-Kaisa Taimi raportoi, että myös Apteekkishopin väki kävi ripustamassa heijastimia Moron nimikkopuuhun. Muutama heijastin lähti tarvitsevien matkaan jo ennen kuin kaikkia oli ehditty puuhun ripustaa.

Apteekkishopin väli toi nämä heijastimet.

”Apteekkishop on Lielahden apteekin verkkoapteekki ja palvelemme asiakkaita Lielahden Prismassa. Apteekkishop.fi-verkkokaupan kautta palvelemme asiakkaita myös ympäri Suomen.”

”On ilo tuoda hieman valoa tamperelaisille keskellä pimeintä vuodenaikaa!”

Loista ison auton lähellä

Työnjohtaja ja turvallisuusneuvontaja Pekka Moilanen L&T Teollisuuspalvelut Oy:stä vei kahteen otteeseen satojen heijastinten lastin puulle.

Pekka Moilanen L&T Teollisuuspalvelut Oy:stä toi autoheijastimia.

”Kuljettajamme keräävät jätteitä pimeinä vuorokauden aikoina ja toivovat, että ihmiset ”loistaisivat” ison auton läheisyydessä. Näkisimme heidät paremmin.”

Puussa on nähty myös pinkkejä heijastomia. Ne kävi viemässä Tuula Pekkala Kyröskoskelta.

"Ripustin puuhun pinkkejä Luonnollinen Kamu -heijastimia. Luonnollinen Kamu on kotimainen jlemmikkiperheen pesuainetuotesarja. Tuotteet valmistetaan Suomessa.”

Lue lisää: Moron heijastinpuu herättää mielenkiintoa Tampereella Laikunlavan vieressä – Oksille vietiin kolme lastia heijastimia

Lue lisää: Tamperelaiset ihmettelevät, että miksi Moron heijastinpuussa ei olekaan heijastimia – Selitys on yksinkertainen

Lue lisää: Heijastinpuulle Tampereen Laikunpuistoon on viety paljon heiluvia, mutta osa meni heti ohikulkijoille

Tiatoo

Toimi näin:

1. Voit viedä Moron heijastinpuuhun heijastimia oma-aloitteisesti milloin vain.

2. Ota heijastimien ripustuksesta kuva ja lähetä se Moro-lehden sähköpostiin moro@aamulehti.fi. Liitä mukaan tietoa heijastinten ripustajista ja taustayhteisöstä.

3. Me kerromme heijastinpuun uusista heijastimista kaikille kaupunkilaisille. Moro-lehti julkaisee ripustuskuvat Moron netissä aamulehti.fi/moro ja osan myös printtilehdessä.

4. Heijastipuu Laikunlavan vieressä on Tampereen kaupungin ja Moro-lehden yhteishanke kaupunkilaisten liikenneturvallisuuden parantamiseksi.

Tuula Pekkala Kyröskoskelta toi nämä pinkit heijastimet.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut