Jopa kaupungin sisukkain ravintoloitsija haluaa heittää pyyhkeen terassille

26.10. 16:00

Oletko ihmetellyt hiljaista ja suljettua Ratikkakahvilaa Tampereen Keskustorilla? Et ole ainoa.

Koko kahvilasta on tullut nyt kallis ongelma, sillä jo toinen ravintoloitsija on heittämässä pyyhkeen terassille. Sami Lappalainen tunnetaan ravintoloitsijana, joka yleensä saa lähes kaiken toimimaan.

Ei vain Ratikkakahvilaa. Hän haluaa päästä nopeasti eroon pitkästä vuokrasopimuksestaan, sillä kalliin sähkön aikana kulut juoksevat joka päivä, mutta myyntiä ei tule euroakaan.

Lue lisää: Erikoinen kahvila Tampereen keskustassa muuttui nopeasti ongelmaksi: nyt jo toinen yrittäjä haluaa paikasta eroon

Ja jos lämpöeristämätön ja sähkölämmitteinen ratikka olisi auki, nousisi lasku kalliin sähkön aikana huimiin lukemiin.

Kahvilan piti tulla Tampereen keskeisimmälle paikalle, jota Keskustorin suuret tapahtumat tukevat. Lappalaisen mukaan sijainti on ehdottomasti väärä ja hän sanoo varoittaneensa kaupunkia sijoituspäätöstä tehtäessä.

Ratikka on Tampereella valmistettu vuonna 1970 ja Helsinki lahjoitti sen hyvin käytettynä takaisin kotikaupunkiinsa. Siinä yhteydessä sovittiin, että vaunusta pidetään huolta ja sitä käytetään arvokkaasti.

Nyt vain ei ole tietoa, että mihin kahvilan voisi viedä. Joka tapauksessa se on väliaikaisella paikalla. Yksi vaihtoehto olisi sijoittaa se johonkin keskustan ulkopuolelle, jossa kaupunkikuva ei ole niin tarkka.

Onko sinulla mielessäsi hyvä paikka? Ota kantaa Moron netissä aamulehti.fi/moro.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut