Heijastinpuulle Tampereen Laikunpuistoon on viety paljon heiluvia, mutta osa meni heti ohikulkijoille

Puulla kävivät Coresbond, Sopimusvuori, Hedengren Security, HH-kiinteistöpalvelut ja Habo Finland.

Sopimusvuoren heijastin.

27.10. 17:00

Moro, Laikunlava

Moron heijastinpuulla on jälleen ollut vilkasta, sillä heijastimia on tuotu ja viety.

”Kävimme maanantaina viemässä heijastimia puuhun. Oltiin liikkeellä juuri ennen pimeän tuloa kello 17.30 maissa, ja puu oli tullessamme täysin tyhjä. Muutama heijastin meni heti käyttöön, muun muassa paikalle osuneelle Foodora-kuskille”, selvitti Johanna Ahlsten-Roimela Coresbond oy:stä. 😃

Coresbond oy:n heijastimet.

Coresbond on vuoden 2021 tammikuussa perustettu projektitoimisto teknologiateollisuuden toimijoille. Sillä on toimistotila Kalevassa, ja etätyöläisiä Turussa ja pääkaupunkiseudulla. Työvoimaa on noin 20.

Ari Lehtiniemi Sopimusvuori ry:stä, viestitti, että myös Sopimusvuoren mielenterveyskuntoilijat ovat käyneet puulla.

Sopimusvuori ry on Tampereen alueella toimiva voittoa tavoittelematon yhdistys, jolla on pitkät perinteet mielenterveys- ja päihdetyön parissa. Sopimusvuori tuottaa sosiaalista kuntoutusta ja kuntouttavaa työtoimintaa neljässä eri yksikössä.

Harri Järvinen raportoi, että Hedengren Security toivottaa turvaa kaikille teille ja ripusti puuhun noin 40 Neptolux-heijastinta.

Hedengren Security kävi heijastinpuulla.

Myös Risto Vasama HH-kiinteistöpalvelut oy:stä vei puuhun täydennystä ja heijastimet lähtivät eteenpäin heti ripustusvaiheessa.

HH-kiinteistöpalvelut oy:n heijastimet olivat haluttuja.

Samaa kertoo Ismo Sironen Habo Finlandista.

"Kysyntä näyttää olevan suurta, kun osa ei ehtinyt edes puuhun vaan meni suoraan tarvitseville...”

Habo Finland muisti kaupunkilaisia käsivarsiheijastimilla.

Laikunpuistossa sijaitseva heijastinpuu on Moro-lehden ja Tampereen kaupungin yhteishanke jalankulkijoiden turvallisuuden parantamiseksi.

Lue lisää: Moron heijastinpuu herättää mielenkiintoa Tampereella Laikunlavan vieressä – Oksille vietiin kolme lastia heijastimia

Tiatoo

Toimi näin:

1. Voit viedä Moron heijastinpuuhun heijastimia oma-aloitteisesti milloin vain. Myös yksityishenkilöt voivat lahjoittaa heijastimia.

2. Ota heijastimien ripustuksesta kuva ja lähetä se Moro-lehden sähköpostiin moro@aamulehti.fi. Liitä mukaan tietoa heijastinten ripustajista ja taustayhteisöstä. Voit myös kutsua Moron toimituksen tai Moron liikennetohtorin Arto Grönroosin paikalle.

3. Me kerromme heijastinpuun uusista heijastimista kaikille kaupunkilaisille. Moro-lehti julkaisee ripustuskuvat Moron netissä aamulehti.fi/moro ja osan myös printtilehdessä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut