Kaikukortilla pääsee Tapparan kolmeen peliin Tampereella

Tappara kohtasi HPK:n 21. syyskuuta ja silloin muiden muassa Jere Henriksson teki maalin.

9.10. 15:00

Moro, Areena

Tampereella leviää kiva uutinen Kaikukortin haltijoille.

”Tappara on myöntänyt ilmaisen pääsyn kolmeen peliinsä kortilla”, iloitsee koordinaattori Anne Ruusuvuori Tampereen kaupungin sivistyspalveluista.

Tappara tarjoaa Kaikukortin haltijoille mahdollisuuden kokea jääkiekkopelin tunnelmaa Nokia Areenalla loka- ja marraskuun aikana.

”Monella perheellä on haasteita päivittäisessä elämässä, joten halusimme lähteä tukemaan tiukassa taloudellisessa tilanteessa olevia nuoria, aikuisia ja ikäihmisten mahdollisuuksia kokea hieno kokemus Nokia Areenalla kolmessa ottelussamme”, sanoo Tapparan toimitusjohtaja Mika Aro.

Kaikukorttilaisille tarjotut pelit ovat lauantaina 8.10. Tappara–Saipa kello 15.30, maanantaina 17.10. Tappara–Sport kello 18.30 ja torstaina 24.11. Tappara–Lukko kello 18.30

Lippujen nouto Tapparan toimistolta osoitteesta Kissamaankatu 9. Lippujen haun yhteydessä henkilökohtainen Kaikukortti mukaan.

Tukea tiukkaan paikkaan

Kaikukortin tavoitteena on parantaa taloudellisesti tiukassa tilanteessa olevien nuorten, aikuisten, perheiden ja ikäihmisten mahdollisuuksia osallistua kulttuurielämään ja harrastaa taiteen tekemistä.

Kaikukortteja voivat saada Kaikukortti-verkostoon jakajatahoina kuuluvien aikuissosiaalityön ja muutamien järjestöjen asiakkaat, jotka ovat vähintään 16-vuotiaita ja tiukassa taloudellisessa rahatilanteessa eivätkä voi siitä syystä hankkia pääsylippuja tai kansalaisopiston kurssipaikkoja.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut