Tampereen Koskikeskukseen tulee bile-karaokeravintola, jossa lauletaan vain duurissa – Asialla on tuttu ravintoloitsija

Ravintolan yhteyteen avautuu myös kaupungin ehkä näyttävimmässä paikassa oleva kabinetti.

Ravintoloitsija Teemu Aaltonen (vas.) ja markkinoinnista vastaava Jimi Paakkanen vakuuttavat, että lauantaina uusi ravintola on valmiina avajaisiin.

27.9. 12:09

Moro, Koskikeskus

Koskikeskukseen koskitasolle avautuu ensi lauantaina karaoke-ravintola, joka ei kilpaile perinteisten karaoke-paikkojen kanssa.

”Tämä on bile-karaokea eli nuoret voivat yksin tai yhdessä hoilottaa perinteisiä bile-biisejä. Tämä otetaan soittolistalla siten huomioon, että kaikki kappaleet soivat duurissa, perinteisiä mollivoittoisia lauluja ei edes oteta mukaan”, selventää ravintoloitsija Teemu Aaltonen.

Käräåke-ravintola tulee ostoskeskuksen Tammerkosken puolelle elokuvateatteria vastapäätä. Aikaisemmin tilassa on toiminut Aaltosen Pinkki-ravintola, mutta se on ollut jo muutaman vuoden kiinni koronan vuoksi.

Oma kabinetti

Ravintolassa on noin 50–200 asiakaspaikkaa. Aivan Tammerkosken rantaan avautuvaan ravintolatilaan tulee erillinen kabinetti, joka tietenkin varustetaan myös karaoke-laitteilla.

”Ravintolassa on useita näyttöjä ja mikrofoni on langaton. Teemme myös esiintymiskorokkeen, mutta periaatteessa laulaja voi seistä missä vain.”

Aaltosen mukaan ravintolaelämä on heräämässä uudelleen korona-ajoista. Viime vuosien aikana nuorten yökerhon ovat kuitenkin kaupungissa harventuneet.

”Me olemme yksi suurimmista, sillä torstaisin meillä käy vähän kuukaudesta riippuen 5 000–10 000 opiskelijaa.

Bile-karaokeravintolan kabinetti on aivan Tammerkosken rannassa pyöreässä ravintolatilassa.

Myös pikkujoulu alkaa vähitellen näkyä varauskirjassa. Kun Aaltonen julkaisi tiedon uudesta bile-karaokesta, tuli heti varaus viidestä pikkujouluaikaan tehdystä yksityistilaisuudesta.

Käräåke on avoinna vain viikonloppuisin ja yksityistilaisuuksissa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut