Peräkonttikirppikseltä löytyi jopa pitkät hitsauskaapelit

7.9. 15:00

Korona vei monet Moron peräkonttikirppikset Tampereen Keskustorilta, mutta sunnuntaina torilla on taas mahdollisuus kierrättää, osallistua hyväntekeväisyyteen ja tutkia tuhansien muiden kaupunkilaisten kanssa satojen myyntipöytien tarjontaa.

Myyjiä on kaikkiaan yli 400. Se tarkoittaa sitä, että heiltä voi löytyä melkein mitä tahansa myytävää ja vieläpä edulliseen kirpputorihintaan.

Edullisten hintojen selitys on se, että kuudessa tunnissa on mahdollista tavoittaa tuhansia ostajia.

Myyntipaikan kulut ovat todella alhaiset ja nekin rahat menevät suoraan Tampereen ev. lut. seurakuntien Ruokapankin hyväksi.

Suomessa tuskin on toista tämän mittaluokan kirppistapahtumaa, sillä myyjiä tulee Rovaniemeltä Hankoon ja ostajatkin saapuvat Tampereelle ympäri Suomen. Sunnuntaiaamuna torille tulee jopa tilausbussi eteläisestä Suomesta.

Kirppispöydiltä voikin löytyä juuri sellainen yllätys, jota olet jo pitkään etsinyt.

Eräs tuttavani ei taannoin raaskinut ostaa poikkeuksellisen pitkiä hitsauskaapeleita, sillä kaupan hyllyllä kuparikaapelit ovat melko arvokkaita. Tampereen Keskustorilta ne sitten eräässä peräkonttikirppiksessä löytyivät.

Lisäksi Venäjän hyökkäyssota ja hurja inflaatio kurittavat tamperelaisten lompakkoa ennätyksellisen rankasti. Nyt on kirppisostosten aika.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut