Sunnuntaina Kaupissa järjestetään erikoinen hyväntekeväisyystapahtuma – Naiselle voi lahjoittaa ammatin sauvakävelemällä, saunomalla tai vaikka syömällä lettuja

Jos sunnuntaina kaipaa kivaa tekemistä, Naisten Pankin järjestämä hyväntekeväisyystapahtuma tarjoaa sellaista.

Kävelemällä voi tehdä hyvää sunnuntaina Kaupissa.

2.9. 9:00

Moro, Kauppi

Sunnuntaina 4.9. Kaupissa järjestetään Kävele naiselle ammatti -tapahtuma. Tapahtumassa on noin kahden kilometrin kävelyreitti, jonka varrella on erilaisia harraste- ja toimintapisteitä.

Tapahtuma alkaa yhteisellä alkulämmittelyllä kello 12. Tämän jälkeen kävelemään voi lähteä joko nyrkkeilijä Mira Potkosen johdolla tai omaan tahtiin. Pisteillä pääsee muun muassa kokeilemaan kaivurin käyttöä, emit-suunnistamaan, pelaamaan koripalloa tai tutustumaan pesäpalloharrastukseen.

Naiselle ammatti

Tapahtumalla ei ole varsinaista osallistumismaksua, mutta osallistujat saavat lahjoittaa haluamansa summan joko paikan päällä tai Naisten Pankin nettisivuilla. Lahjoitukset suunnataan naisten ammatilliseen koulutukseen Afrikassa ja Aasiassa.

”Nainen saa ammatin kolmellakymmenellä eurolla. Lahjoitettava summa voi olla 30 euroa tai itselle sopiva summa. Vaikka ei pääsisi kävelemään, tapahtuma-alueella voi käydä syömässä lettuja tai ostaa kahvipaketteja. Myös Kaupinojan saunalla jokaisesta saunamaksusta lahjoitetaan euro”, kertoo Naisten Pankki Tampereen puheenjohtaja Johanna Jaara.

Yhteistyökumppanit

Tapahtuman järjestää Naisten Pankki Tampere. Muualla Suomea järjestetään vastaavia tapahtumia samoihin aikoihin.

Tapahtuman yhteistyökumppaneita Tampereella ovat muun muassa Kauppi Sports Center, Koovee, Tampereen YMCA, Tampereen seurakuntien nuorisotyö, Hiking Travels ja Manse PP. Tapahtuman suojelijana toimii Tampereen pormestari Anna-Kaisa Ikonen.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut