Tunnista tamperelaiset opiskelijahaalarit -visan palkinnot on jaettu

Värikirjo on melkoinen, kun opiskelijat ovat liikkeellä haalareissaan.

Keltaisia haalareita käyttävät muun muassa automaatiotekniikan opiskelijat.

15.9. 15:00

Moro, Siperia

Morossa lukijat pääsivät testamaan tietämystään opiskelijakulttuurista Moron haalarivisassa. Tässä ovat oikeat vastaukset!

Vaikeuskerrointa lisää se, että samaa väriä tai sen eri sävyjä käyttävät usean eri alan opiskelijat.

Keltaisia haalareita käyttävät automaatiotekniikan opiskelijat. Heidän kiltansa on Autek ry. Keltaisia haalareita käyttävät myös talotekniikan opiskelijat. Heidän haalarinsa ovat hieman tummemman keltaiset.

Turkooseja haalareita käyttävät yhteiskuntatutkimuksen opiskelijat. Heidän ainejärjestönsä on Interaktio ry. Turkooseja haalareita käyttävät myös palveluliiketoiminnan ja logopedian opiskelijat.

Bioteknologian ja biolääketieteen tekniikan opiskelijat käyttävät samppanjankultaisia haalareita. Heidän kiltansa on Bioner ry.

Tummanvihreä on suosittu

Tummanvihreitä haalareita käyttävät hallintotieteiden opiskelijat. Heidän ainejärjestönsä on Staabi ry. Tummanvihreitä haalareita on paljon.

Niitä käyttävät myös politiikantutkimuksen, metsätalouden, ympäristö-, energia- ja biotekniikan, informaatiotutkimuksen, mediatutkimuksen, Environmental Engineering -tutkinto-ohjelman ja varhaiskasvatuksen opiskelijat.

Tummansinisiä haalareita käyttävät kauppatieteiden opiskelijat. Heidän ainejärjestönsä on Boomi ry. Tummansinisiä haalareita käyttävät myös rakennustekniikan, luokanopettajan koulutuksen, tieto- ja viestintätekniikan ja sosionomin koulutuksen opiskelijat.

Neonkeltaisia haalareita käyttävät laboratoriotekniikan opiskelijat. Heidän kerhonsa on Happo ry.

Fuksia erottuu

Fuksianpunaisia haalareita käyttävät Tampereen ammattikorkeakoulun terveysalan opiskelijat, eli sairaanhoitaja-, ensihoitaja-, kätilö-, terveydenhoitaja-, fysioterapeutti-, röntgenhoitaja-, bioanalyytikko ja nursing-opiskelijat. Heidän ainejärjestönsä on Pirate ry.

Eri alojen opiskelijat erottuvat Piratessa erivärisillä taskuilla. Fuksianpunaisia haalareita käyttävät myös Tampereen yliopiston terveystieteiden tutkinto-ohjelman opiskelijat.

Punaisia haalareita käyttävät vieraiden kielten opiskelijat. Heidän ainejärjestönsä on Lexica ry. Punaisia haalareita käyttävät myös konetekniikan, psykologian ja international business -tutkinto-ohjelman opiskelijat.

Vaaleansinisiä haalareita käyttävät Sustainable urban development -tutkinto-ohjelman opiskelijat. Heidän ainejärjestönsä on Urbanum ry.

Lääketiede ja valkoista

Valkoisia haalareita käyttävät lääketieteen opiskelijat. Heidän ainejärjestönsä on Tampereen lääketieteen kandidaattiseura ry. Valkoisia haalareita käyttävät myös tuotantotalouden ja sosiaalityön opiskelijat.

Harmaita haalareita käyttävät tietojohtamisen opiskelijat. Heidän kiltansa on Manager ry. Harmaita haalareita käyttävät myös matematiikan, tilastollinen data-analyysin ja tietojenkäsittelytieteiden opiskelijat.

Tummanpunaisia haalareita käyttävät materiaalitekniikan opiskelijat. Heidän kiltansa on Materiaali-insinöörikilta ry. Haalareissa oleva tupsu tarkoittaa sitä, että opiskelija on kiltansa tuutorivastaava. Tummanpunaisia haalareita käyttävät myös historian, rakennusalan ja rakennusarkkitehdin tutkinto-ohjelman opiskelijat.

Mustia haalareita käyttävät viestinnän opiskelijat. Heidän ainejärjestönsä on Reettorit ry. Mustat haalarit ovat Tampereella yleiset. Reettoreiden lisäksi niitä käyttävät tietotekniikan, tietojenkäsittelyn, arkkitehtuurin, kirjallisuustieteen, käännöstieteen, filosofian, media-alan ja musiikin opiskelijat.

Violetteja monilla

Violetteja haalareita käyttävät teknis-luonnontieteellisen alan opiskelijat. Heidän kiltansa on Hiukkanen ry. Violetteja haalareita käyttävät myös liiketalouden, yrittäjyyden ja tiimijohtamisen sekä bioteknologian opiskelijat.

Sinisiä haalareita käyttävät tieto- ja sähkötekniikan koulutuksen opiskelijat. Heidän kiltansa on Skilta ry. Sinisissä haalareissa on sävyeroja. Suomen kielten opiskelijat käyttävät Suomen lipun sinisiä haalareita ja Tamkissa sähkö- ja automaatiotekniikan opiskelijat hieman tummemman sinisiä haalareita.

Oransseja haalareita käyttävät journalistiikan opiskelijat. Heidän ainejärjestönsä on Vostok ry. Oransseja haalareita käyttävät myös kone- ja ajoneuvotekniikan tutkinnon opiskelijat.

Osallistujien kesken arvottiin kolme lahjakorttia Pyynikin näkötornin munkkikahvilaan. Palkinnot on postitettu voittajille.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut