Tunnistatko tamperelaiset opiskelijahaalarit? – Yhdistä haalareiden väri oikeaan alaan Moron visassa

Syksyn saavuttua korkeakouluopiskelijat palaavat Tampereen kaduille kesälomiltaan tai -töistään. Opiskelijat tunnistaa värikkäistä haalareista, mutta tunnistatko opiskelijan alan hänen haalareidensa värin perusteella? Testaa tietämyksesi Moron visassa ja osallistu palkintojen arvontaan!

Opiskelijahaalareiden värillä ainejärjestöt, killat ja kerhot erottuvat toisistaan.

31.8. 14:00

Moro

Korkeakouluopiskelijat liittyvät tavallisesti opintojensa alussa tutkinto-ohjelmakohtaiseen kerhoon, ainejärjestöön tai kiltaan, jotka erottautuvat toisistaan opiskelijahaalareilla. Järjestöt valvovat jäsentensä etuja ja järjestävät erilaisia tapahtumia ja toimintaa. Kaikki järjestöt kuuluvat Tampereen ylioppilaskunta TREYhyn tai Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta Tamkoon.

Haalareita käytetään läpi vuoden opiskelijatapahtumissa, ja niitä koristellaan kangasmerkeillä ja muilla haluamillaan esineillä.

Lue lisää: Opiskelijahaalareiden käyttöön liittyy tapoja ja sääntöjä, mutta meininki on haalarit jalassa rento – Kolme tamperelaista teekkaria kertovat, miksi heidän haalareissaan on useampaa väriä

Haalareiden värit vaihtelevat paikkakunnan ja korkeakoulun mukaan. Esimerkiksi Helsingin ja Tampereen yliopistossa samoja aloja opiskelevilla voi olla eriväriset haalarit. Myös saman paikkakunnan ja korkeakoulun sisällä on usein samanvärisiä opiskelijahaalareita.

Voit testata tietämystäsi tamperelaisista opiskelijahaalareista Moron visassa. Visassa on sekä Tampereen yliopiston että ammattikorkeakoulun järjestöjen haalareita. Oikea vastausvaihtoehto on se ala, jonka järjestön haalarit ovat kuvassa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut