Moron peräkonttikirppikselle tuli paikkahakemus lähes 2 000 myyjäehdokkaalta – ensimmäiset varausvahvistukset ovat nyt saapuneet sähköpostiin

Supersuosittu kirppis järjestetään Tampereen Keskustorilla sunnuntaina 11.9.

Tässä kuvassa kiteytyy Moron peräkonttikirppiksen idea Tampereen Keskustorilla.

24.8. 13:48

Moro, Siperia

Moron peräkonttikirppiksen suosio jatkuu samaa tahtia kuin ennen koronaa. Syyskuussa järjestettävään tapahtumaan halusi lähes 2 000 kaupunkilaista. Vain alle neljännes mahtuu mukaan.

Paikat arvottiin Moron tapahtumayhteistyökumppanin eli Tampereen ev. lut. seurakuntien diakonian ja yhteiskuntavastuun henkilöstön voimin.

Suuritöinen arvonta valmistui keskiviikkoaamuna 24.8. ja heti sen jälkeen ensimmäiset varausvahvitukset lähtivät onnekkaille paikan saaneille. Käy siis katsomassa sähköpostiasi, jos olet hakenut paikkaa.

Viesti on lähtenyt niille henkilöille, jotka ovat paikan saaneet. Maksamattomia ja peruutettuja paikkoja jaetaan tapahtumapäivään saakka niin paljon, että koko alue Hämeenkadulta Satakunnankadulle saadaan täyteen. Pidä sähköpostiasi silmällä tapahtumapäivään saakka.

Lue lisää: Äänestä pullaa Moron peräkonttikirppikselle ja voita pullakahvit – Vaihtoehtoina aurinkopulla, fariinisolmu ja sitruuna-vaniljakierre

Kerromme Moro-lehdessä lisää tapahtuman liittyviä uutisia torstaina 1.9.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut