Moron kolme vinkkiä viikonlopuksi: Jenkkirasseja Nokialla, ruuti haisee Orivedellä ja Laikussa on kaltoin kohdeltuja miestarinoita

Merja ja Petri Ojala osallistuivat viime kesänä Siuro cruisingiin ensimmäistä kertaa oman autonsa kanssa.

22.7. 7:00

1. Jenkkiautoja Siurossa

Lauantaina 23.7. kello 12 alkaen. Nokialla Siurossa järjestetään jälleen perinteinen Siuro cruising eli kesäinen koko perheen ajelu-, autonäyttely- ja musiikkitapahtuma.

Päätapahtumapaikkana on Knuutilan kartanon pihamaa Siurossa. Väki alkaa kerääntyä kartanon alueelle kello 12 alkaen. Lähistössä kiertävälle ajoreitille autot lähtevät kello 18 ja palaavat jälleen kartanolle noin kello 19.45.

Loppuilta kuluukin sitten musiikkia kuunnelle. Esiintymässä ovat The Confedera Ted’s, Colin Hartley, Chad Mulligian, Holy Villain, Jagged Edged Bone ja Finn Zeppelin.

Tapahtuman järjestää Siuro Cruisers ja yhdistys on Siuro Cruisers ry on amerikkalaisista autoista kiinnostuneen kaveriporukan perustama.

2. Ampumakisoihin Orivedelle

Perjantai 22.7.–sunnuntai 24.7. Mustaruudin Pohjoismaiset mestaruuskilpailut 2022 järjestetään Orivedellä, Loilon ampumaradalla. Kilpailussa ammutaan kaikki MLAIC:n viralliset lajit sekä pohjoismaiset lajit.

Kisaan on pitänyt ilmoittautua ennakkoon ja ilmoittautuminen on jo päättynyt.

Kisat alkavat huomenna perjantaina kello 13 ja jatkuvat koko lauantain ja sunnuntain.

3. Taidenäyttelyyn Laikkuun

Lauantaina 23.7. Kulttuuritalo Laikun Galleriassa on esillä taiteilija Kenneth Bambergin näyttely, joka käsittelee miesten kokemaa väkivaltaa ja kyseenalaistaa perinteistä mieskäsitystä.

Teokset koostuvat väkivallan uhreina olleiden miesten kertomuksista, jotka on ommeltu kankaille ja nämä kankaat on kiinnitetty tammiin.

Kenneth Bamberg (syntynyt Ahvenanmaalla 1981) valmistui filosofian maisteriksi Aalto-yliopistosta vuonna 2011. Bambergilla on ollut kattavasti soolo- ja yhteisnäyttelyitä Suomessa ja ulkomailla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut