Taas pääsee pieneksi hetkesi Näsimeren aalloille – Entinen pelastusalus risteilee joka viikko

M/S Isosaaren kyytiin pääsee hetkeksi katsomaan järvimaisemia ja muuttuvaa Tampereen siluettia.

Isosaaren maanantairisteilyt alkavat Mustanlahden satamapaviljongin vierestä. Kannella olivat viime kesänä vasemmalta Keijo Huttunen, Harri Raittinen, Suvi-Tuulia Raittinen ja Matti Kirjalainen.

23.6. 11:00

Moro, Mustalahti

Odotetut M/S Isosaaren Näsijärven lyhyet maisemaristeilyt ovat alkaneet ja tänä kesänä risteilyjä järjestetään 15. elokuuta saakka.

Mustastalahdesta pääsee ihailemaan kaupungin uutta siluettia ja rantanäkymiä aina maanataisin.

Satamasta lähdetään tasatunnein kello 16–19. Risteily kestää noin 30–45 minuuttia. Mukaan mahtuu kerrallaan enintään 12 matkustajaa. Hinta on lapsilta vitosen ja aikuisilta kympin. Maksaa voi käteisellä tai MobilePayllä.

Seurakuntien paatti

Isosaari ollut Näsijärvellä käytössä vuodesta 1951. Se on entinen pelastusalus Siilinkari II. Nykyään se on Tampereen evankelisluterialaisen seurakunnan omistuksessa. Seurakunta osti aluksen vuonna 1985, kun Tampereen kaupunki hankki uuden, pelastusaluksen.

Isosaarta voi myös varata käyttöön. Varaukset ja tiedustelut voi osoittaa aluksen kesäkipparille Lassi Kirjalaiselle (040 668 2858) tai Aitokeskukseen (040 804 8008 arkisin kello 9–15.

Alusta vuokraa ja hoitaa aluksen hoitotoimikunta ja kaikki palvelusta saatavat varat käytetään lyhentämättömänä aluksen ylläpitokulujen kattamiseen.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut