Saunan päivää, akrobatiaa ja kesäteatteria, siitä on hauska viikonloppu tehty

Rajapostin saunalla tapahtuu vaikka mitä Saunan päivänä lauantaina.

9.6. 12:00

Moro, Siperia

Moro julkaisee kesällä valikoidut vinkit viikonlopun viettoon.

1. Rajaportilla vietetään saunan päivää

Lauantai 11.6.2022 kello 14–22. Rajaportin saunalla Pispalassa juhlitaan Suomalaisen saunan päivää Pispalan saunayhdistyksen tapahtumassa.

Sauna ja telttasauna avaavat höyryiset ovensa kello 14, samoin kuin Rajaportin kahvion kattaus ja pihakeittiön muonitus. Hoitolat ovat avoinna ja vihdan teon opetusta saa vihtamestarilta.

Esiintymislavalla eli lauteilla ohjelma alkaa kello 15, kun Kansainvälisen Savusaunaklubin edustajan Heikki Lyytinen esittää Saunarauhan julistuksen.

Lauteille kiipeävät musisoimaan muun muassa Pispalan Sälli Ilkka Kuusniemi, Ville Leinonen, ja Yhden Joukon Yhtye. Osaa heistä kuullaan myös uudella Lauteilla-levyllä, joka on pispalalaisten tekemä uusien saunalaulujen kokoelma.

2. Voimistelukisat messukeskuksessa

Torstaina ja perjantaina 9.–10.6. Tampereella järjestetään voimistelun supertapahtuma Gymnaestrada, jossa kilpaillaan suomenmestaruudesta naisten telinevoimistelussa, akrobatiavoimistelussa sekä trampoliinivoimistelussa. Lisäksi kilpaillaan joukkuevoimistelun kolmas maailmancupin osakilpailu.

Naisten telinevoimistelun SM-kisoisa kilpaillaan torstaina 9.6. telinefinaalit (hyppy, nojapuut, puomi, permanto) kello 15. Akrobatiavoimistelun SM-kilpailut voimistellaan 9.–10.6. Torstaina 9.6. kello 14 alkaen on luvassa parien ja triojen nosto-ohjelmat sekä heitto-ohjelmat. Perjantaina 10.6. kello 12 kilpaillaan SM-finaali yhdistetyllä ohjelmalla.

3. Teatterin ensi-ilta Viikinsaaressa

Torstaina 9.6. kello 18. Viikinsaaren kesäteatterissa saa ensi-iltansa svengaava musiikkikomedia Kaidesaaren tanssit.

Tarina kertoo laulukilpailusta tanssilavan pelastamiseksi, tällä kertaa illan tähtivieraana näytelmässä on Arja Koriseva.

Näytelmän on ohjannut Johanna Reilin.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut