Kaupunki unohti rakentaa jalkakäytävän Tampereen Peltolammilla, joten asukkaat tekivät sen itse tallaamalla polun nurmikolle

Lähiössä kulkee leveä väylä halki nurmikon kohti suosittua ruokakauppaa.

Kansa on kävellyt. Tähän on rakennettava virallinen jalankulku-pyörätie, koska kaupalle on paljon menijöitä. Automiehenkadulla on toisella puolen jalkakäytävä, mutta sehän pidentäisi matkaa jopa 50 metriä.

24.5. 15:00

Moro, Peltolammi, Lakalaiva

Säästö se on pienikin säästö, kun tarkkoja ollaan. Niinpä Tampereella Peltolammin ja Lakalaivan alueella kulkevat ihmiset ovat itse tallanneet leveän ”jalkakäytävän” asuinalueen ja suositun kaupan väliin suorimmalle reitille halki nurmikon.

Kaupungin jo vuosia sitten rakentama jalkakäytävä kulkee tien toisella puolella ja tietenkin pidentäisi matkaa.

Lidl avasi viime elokuussa uuden myymälän Lakalaivassa, jonne tulee paljon asiakkaita Peltolammilta, jonka lähimmistä asuintaloista on kaupalle vain kilometri.

Talvella ihmiset kömpivät kinoksessa tai liukastelivat ajoradalla, koska Automiehenkadulta puuttuu sata metriä jalkakäytävää juuri lyhimmän reitin puolelta.

Ennen oli turha

Samalla puolella Automiehenkatua on myös paljon käytetty bussipysäkki Tampereen keskustan suunnasta matkustettaessa.

Kevään tullen suoralle reitille on tallautunut leveä polku nurmikkoon. Suorinta tietä mennään aina, joten kaupunki voisi tuoda paikalle asvalttia.

Ennen kaupan avaamista kellään ei ollut mitään syytä tulla jalkaisin tyhjälle tontille, joten jalkakäytävä olisikin ollut aiemmin turha. Nyt se kuitenkin tarvitaan.

Itse tehty polku johtaa kaupan vieressä olevaan liikenneympyrään, jossa on suoraan tämän polun jatkeena suojatie kaupan kulmalle.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut