Daruden Sandstorm soi aina Nokia-areenan otteluissa Tampereella, mutta DJ Juissi sai myös Leijonilta oman toivelistan

Tunnettu tiskijukka pitää huolta MM-kotikisojen musiikista: ”Kaasu pohjassa koko ajan.”

Juha Koivunen pyrkii tekemään DJ-ihmeitä levylautasensa äärellä, kuten MM-kotikisojen virallinen slogan Making Miracles lupaa.

25.5. 17:00

Moro, Nokia-areena

Kun jääkiekon MM-kotikisojen pääpaikka on Tampere, totta ihmeessä turnauksessa pitää olla mukana myös tamperelainen tiskijukka.

Tänä vuonna 40-vuotista uraansa juhlistava Juha Koivunen on yksi ennen MM-turnauksen otteluita ja niiden pelikatkoilla musiikilla tunnelmaa tuovista levyjen soittajista.

DJ Juissi on tamperelaisille tuttu kasvo jo vuodesta 1982 lähtien. Oman yläasteen ja lukion aikaisista bileistä alkanut levyjen soittaminen muuttui pikkuhiljaa lähes ammatiksi.

Monen sukupolven tamperelaiset ovat kohdanneet hänet vuosikymmenten varrella joko teinidiskossa, ravintolassa tai jossain yökerhossa.

Klubeilla ja radioissa

Vakitiskijukkana Koivunen on toiminut muun muassa näissä paikoissa: Smiling Sun, Panther Club, Cabare Oscar, Senssiklubi, Emmanuel, Manhattan, L.A. Garage, NiteTrain, Ilves Bar N Night.

Monet ovat kuulleet häntä myös radio DJ:nä vuosina 1986–2016 joltain näistä kanavista: Radio Tampere, Radio Sataplus, Radio Moro, Radio Alex, Radio Pop, Radio 957, Radio SUN, Radio FUN Tampere.

Vuodesta 2018 lähtien hän on vastannut Ilveksen liigajoukkueen ottelumusiikista. Sen perusteella häntä kysyttiin mukaan myös MM-kotikisoihin.

”Suurin ero liigapeleihin verrattuna on tasapuolisuus. Molempien maiden kannattajat huomioidaan tasapuolisesti ja heitä innostetaan yhtä paljon. MM-kisoissa musiikilla ei saa luoda draamaa esimerkiksi jäähyjen aikana. Biisilistassa näkyy, että kyse on koko perheen tapahtumasta.”

”Itse soitan kaasu pohjassa koko ajan. Tavoitteena on saada aikaan joka kerta mahdollisimman kovat bileet ja karnevaalitunnelma päälle biisien avulla”, Koivunen paljastaa.

Torillako tavataan?

Kotikisat huipentuvat torstaina 26.5. pelattaviin puolivälieriin, lauantain 28.5. välieriin ja sunnuntai-illan 29.5. MM-finaaliin.

”Kovin kliimaksi koetaan loppuottelussa, jos Suomi sinne asti tiensä selvittää. Silloin on takuuvarmasti Nokia-areenan katto korkealla ja seinät leveällä”, Koivunen ennustaa.

Jos Leijonat voittaa MM-kultaa, Keskustori täyttyy takuuvarmasti pelin jälkeen onnellisista juhlijoista.

Tiatoo

Nämä biisit soivat aina Nokia-areenassa

Darude – Sandstorm

DJ Ötzi – Hey Baby

Mark Ronson – Uptown Funk

Leijonien omat toivebiisit:

Alkulämmittelyn aluksi: Osmos Cosmos – Voimaa

Kun Leijonat tekee maalin: VilleGalle – Peto on irti

Leijonien voiton jälkeen: Ramses II – Villieläin

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut