"Älkää hyvät tamperelaiset syyttäkö maahisia"

Lapista saapui selitys maasta nousevista roskasäiliöistä.

Tämä ei pohjoisesta tulleen palautteen mukaan ole laisinkaan maahisten aikaansaannoksia.

13.5. 17:00

Moro, Siperia

Moron lukijan älähryksessä julkaistiin 5. toukokuuta ylläoleva kuva maasta kallelleen nousseesta maanalaisen roskasäiliön yläosasta.

Kallistunut roskis on Hatanpäällä arboretumissa. Lukijan kuvan lähettäjä epäili, että kenties maahiset ovat olleet asialla.

Moroon tuli välittömästi palautetta epäilyistä. Palautteen oli lähettänyt MaahisTutkija, Suo-Filosofi, SuurSiian pyytäjä Mambo Näätämön Kirakkajärveltä:

”Arboretumin roskasäiliö (Moro 5.5.). Voi hyvät tamperelaiset älkää syyttäkö Maahisia roskapöntön nostelusta.”

”Maahiset elävät täällä pohjoisessa eivätkä edes käy etelässä (mitä siellä on tekemistä?). Pahanteko näyttää kuvien perusteella Maahisen ison serkun Hiisin tekosilta. Toivon, että esitätte anteeksipyynnön lehdessänne vääristä epäilyistä Maahisia kohtaan.”

Yläosa on kallellaan Hatanpäällä arboretumissa.

”Luonani käy kylässä useita lehtenne levikkialueella asuvia ihmisiä. Olen tästä syystä joutunut lepyttelemään alueella asuvia Maahisia. Tämä työ on käynyt minulle erittäin kalliiksi (korkillinen Jaloviinaa olinpaikkaa kohden).”

”Kun tulette tänne pohjoiseen, niin ottakaa yhteyttä (ja paljon Jaloviinaa), niin esittelen teille kuinka Maahisia lepytellään ja minkälaista pahaa ne täällä tekevät."

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut