Tampereella sairaalassa olevat lapset ja nuoret saavat torstaina ison ilmapallolastin – Vain yhden kerran tapahtuma on jouduttu perumaan

Pirkanmaan Osuuskauppa lahjoittaa potilaille 200 valmiiksi täytettyä ilmapalloa.

Tällainen ilmapallolasti vietiin Taysiin viime vuonna.

27.4. 17:00

Moro, Tays

Pirkanmaan Osuuskauppa lahjoittaa ja Tuomilogistiikka kuljettaa jo perinteeksi muodostuneena vapputervehdyksenä Taysin Lasten ja nuorten sairaalan potilaille vappupallot.

Organisaattorina toimii Tampereen Lastenklinikan Tuki ry ja Taysin leikkitoiminta, joka huolehtii pallojen jakamisesta osastoille.

Pirkanmaan Osuuskauppa lahjoittaa 200 valmiiksi täytettyä ilmapalloa, jotka haetaan TuomiLogistiikan kuorma-autolla Kalevan Prismasta torstaina 28.4. ja kuljetetaan Taysin Lasten ja nuorten sairaalaan.

Pallot urakoidaan valmiiksi Pirkanmaan Osuuskaupan Kalevan Prismassa.

Näky on melkoinen, kun kuorma-auton perä täyttyy palloista Prisman myyjien kuljettaessa suuria nippuja lastauslaiturilla.

”Ja sama toisessa päässä, kun leikkitoiminnan ohjaajat ja hoitajat purkavat lastin pienten potilaiden iloksi. Potilaat osaavat jo odottaakin tätä vappuista spektaakkelia, jota he saavat seurata ikkunoista niin kauan kunnes jokainen saa oman pallon käteensä,” selventää Tampereen Lastenklinikan Tuki ry:n Toiminnanjohtaja Susanna Lohiniemi.

”Tapahtuman järjestäjille ja lahjoittajillekin asia on suuri, ja sitä odotetaan jo varhain keväällä. Ensimmäinen vapputempaus tällä konseptilla järjestettiin vuonna 2017, ja ainoastaan yhden kerran se on jouduttu koronapandemian vuoksi kokonaan perumaan (2020), koska sairaalaan ei saanut tuoda ulkopuolelta mitään muuta kuin välttämättömät tarvikkeet.”

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut