Pontikka pääsee päärooliin uuden tamperelaisravintolan ruoka- ja juomalistalla – Paikka avautuu uuteen tilaan remontoidussa kauppakeskuksessa

Gastrobar Tisle houkuttelee myös lounaalla ja muilla erilaisilla tislatuilla juomilla.

Keittiömestari Jarmo Räisänen (vasemmalla), ravintolapäällikkö Johanna Graykowski ja pontikka-sommelier Sami Kulmala vastaavat toiminnasta.

| Päivitetty

Moro, Tullinaukio

Tampereelle avataan perjantaina uusi ravintola, jonka yhdessä pääroolissa on perinteinen korpikuusen kyynel eli pontikka. Ravintolan nimi on enteellisesti Gastrobar Tisle.

Myös toimitila on erikoinen, sillä ravintola avautuu entiseen vaateliikkeen tilaan Tullintorin kauppakeskukseen. Sisään pääsee sekä kauppakeskuksen puolelta että kadulta Pakkahuoneen vierestä. Satapaikkainen ravintola saa myös näyttävän kesäterassin.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut