Yksiön kokoinen ruokatehdas tuottaa kymmeniä kiloja sieniä ja versoja Tampereen Ristinarkulla: ”Tämä on tiettävästi ainoa kasvattamo Pirkanmaalla”
Tuotteet ovat varsinaista lähiruokaa, sillä ne pääsevät pannulle muutamassa tunnissa.
Satohuone on Antti Länsisalmen tuore yritys, jonka perustamiseen hän sai idean Osaran kurssilla. Kuva: Jari Mylläri / Aamulehti
10.2. 11:00
Moro, Ristinarkku
Ristinarkulle vanhaan ja pieneen teollisuushalliin on rakennettu aivan uudenlainen ruokatehdas.
Se tuottaa sieniä ja versoja kotitalouksille, mutta myös kaupungin ravintoloiden käyttöön.
Tila on kooltaan vain 27 neliötä eli saman kokoinen kuin tavallinen yksiö tai vähän normaalikokoista autotallia suurempi.