Tamperelainen leipomo käyttää yhtenä raaka-aineena jauhoja, jotka on jalostettu hyljeksitystä vieraslajista – Huikea ero proteiinin määrässä
Keto Bakery Korkinmäessä valmistaa suolaisia ja makeita leipomuksia, joihin ei käytetä ollenkaan vehnäjauhoja tai sokeria. Yksi jauhoista on valmistettu makealupiinista, joka on jalostettu tienpientareilla kasvavasta villistä lupiinista.
Keto Bakeryn myyntipiste sijaitsee Kirsi Jaakkolan kodin alakerrassa. Jaakkola on kotoisin Seinäjoelta, mutta muutti Tampereelle puolisonsa vuoksi. Kuva: Petri Huhtinen / Aamulehti
Tampereen Korkinmäessä toimii kotileipomo, jonka käyttämät jauhot ovat erikoisemmasta päästä. Keto Bakeryn leipomuksissa käytetään muun muassa mantelijauhoja, kookosjauhoja ja lupiinijauhoja. Sen sijaan vehnä-, ohra- tai ruisjauhoja ei tuotteista löydy ollenkaan.