Tampereen Joulutori etsii jälleen laulajia, näyttelijöitä ja muita joulun tekijöitä: ”Päiväkotiryhmät ovat erittäin toivottuja” - Moro - Aamulehti

Tampereen Joulutori etsii jälleen laulajia, näyttelijöitä ja muita joulun tekijöitä: ”Päiväkotiryhmät ovat erittäin toivottuja”

Esiintyjille tarjotaan keikan jälkeen piparit ja glögit Joulutorin ravintolassa.

Auringon laskiessa joulutorin tunnelma sen kuin paranee. Värikkäät valot vievät silloin pääroolin.

20.10. 18:00

Moro, Keskustori

Tampereen Joulutorista nautitaan jälleen Keskustorilla 4.-22. joulukuuta 2021.

Käsityöläisten myyntikojujen läheisyyteen nousee tunnelmallinen ohjelmalava, jonne Joulutori kutsuu nyt vapaaehtoisryhmiä esiintymään ja tuomaan tapahtumaan jouluista tunnelmaa.

Kuorojen, tanssiryhmien, performanssien ja lasten joulunäytelmien esittäjien on taas mahdollista ilmoittautua Joulutorin ohjelmalavalle tuomaan joulun mieltä ja iloa torin vierailijoille.

Jouluista ohjelmaa toteuttamaan etsitään esimerkiksi laulajia, harrastekuoroja, tiernapoikia ja esiintyviä taitelijoita ikään katsomatta.

Tampereen Joulutorin tuottaja Rami Lehtinen sanoo, että viime vuoden tauon jälkeen on taas hienoa nähdä Joulutorin lavalla aitoja ja ainutlaatuisia esityksiä turvallisesti ulkoilmassa.

Esiintymislava on vapaa. Joulutorin tuottaja Rami Lehtinen tonttuineen, Emilia Savolainen (vas.) ja Mari Heiskanen, toivottavat tunteella tehdyn ohjelmiston tervetulleeksi.

"Uskon, että kaikki olemme kaivanneet elävän esityksen luomaa tunnelmaa. Ohjelmalavamme ja laadukas tekniikka ovat valmiina. Kaikki ryhmät tai yksittäiset esiintyjät, joilla on hieman esiintymiskokemusta, ovat tervetulleita esiintymään meille. Päiväkotiryhmät ja koululuokat ovat erittäin toivottuja. Heille tarjotaan esiintymisen jälkeen piparit ja glögit Joulutorin ravintolassa”, Rami Lehtinen sanoo.

Halukkaita esiintyjiä ja ryhmiä pyydetään täyttämään ilmoittautumislomake Joulutorin kotisivuilla tai ottamaan yhteyttä sähköpostiosoitteeseen ohjelmajoulutori@gmail.com.

Joulutorin aikatauluja ja ohjelmia

Joulutorin etkot 27.11–3.12. Ravintolat ja useat mökit jo avoinna.

Tampereen joulun avaus 28.11. Perinteinen paraati ja kuusen valojen sytyttäminen.

Joulutorin avajaiset 4.12. Ohjelmallinen avaustapahtuma kello 17.00.

Joulutorin Lasten Päivä 12.12. – Ohjelmaa lapsille ja lapsenmielisille kello 10–14.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut