Tampereen hienoin retkeilyalue keskustan lähellä yllättää jälleen – Upea Viitastenperän vessa on valmis - Moro - Aamulehti

Tampereen hienoin retkeilyalue keskustan lähellä yllättää jälleen – Upea Viitastenperän vessa on valmis

Tämän jutun lopusta löydät kartan ehostuvasta retkeilyalueesta, jonne pääsee ratikalla.

Etualalla on Viitastenperän upouusi vessa ja taustalla puuliiteri. Hervantajärven retkeilyalueen palvelut paranevat merkittävästi marraskuuhun mennessä.

21.10. 8:00

Moro, Hervantajärvi

Hervantajärven retkeilyalueen kohentaminen etenee vauhdikkaasti. Moro julkaisi viikko sitten alueen upouuden kartan, ja nyt ovat valmiina Viitastenperän uuden laavun lähelle rakennetut vessa ja puuliiteri.

Holvimaisen laavun suunnitelleen arkkitehdin Malin Moision käsialaa ovat myös lisärakennukset. Hän toteaa, että arkkitehtoninen huussi on kaunis, kestävä ja käyttökelpoinen.

”Huussissa arvostan oikeaa mitoitusta, tilaa sekä luonnonvaloa. Eipä haittaa, jos ilmakin vaihtuu liiterissä se on erityisen tärkeää.”

Huussi ja liiteri tehty ”rakoladonnalla” ilman pystyrakenteita.

Retkeilyalueella Makkarajärvelle tuleva liiteri-huussi-rakennelma on kytketty toisiinsa yhdyskatolla, minkä alla voi sateen yllättäessä odotella sen loppumista.

Loppusyksyn aikana rakennetaan alueelle myös uusi reittiviitoitus. Opaskartat reittien alussa ovat jo paikallaan. Puuhuoltoa ei vielä ole, omat nuotiopuut mukaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut