Kaupunkipyörien asemien sijoittelu ei mennyt nappiin Tampereella - Moro - Aamulehti

Kaupunkipyörien telineet kuumentavat tunteita Tampereella – Kalevassa senioritalon asukkaat nousivat kapinaan, Koulukadulla pienen väylän parkit harmittavat: ”Ihan uskomatonta”

”Kaupunkipyöräasemien paikat eivät ole täysin kiveen hakattuja. Asemapaikkojen toimivuutta seurataan ja paikkoja voidaan tarpeen mukaan muuttaa”, erikoissuunnittelija Jukka Uusitalo kaupungilta vastaa.

Senioritalon väki parkkeerasi rollaattorinsa kaupunkipyörien telineen kohdalle. Heistä kaupunkipyöräaseman sijoittelu Tursonkadulla Kalevassa on monin tavoin epäonnistunut.

23.7.2021 12:13

Moro, ympäri kaupunkia

Kaupunkipyörien asemien sijoittelu ei ole mennyt joka paikassa nappiin. Kiersimme otoksen ja löysimme epäkohtia. Ärtymystä herättävät etenkin paikat, joissa kaupunkipyörätelineet on laitettu ajoradalle.

– Koulukadulle tullut kaksi eri Sale-pyörien pistettä, jotka vievät kadunvarsipysäköintipaikat. Asukaspysäköinti on erittäin haasteellista sillä samalla kadulla on Koulukadun kenttä ja minigolf-rata ja paljon autoilijaa ympäri vuoden. Meidän talossa myös Kontu Satama -palvelukeskus, jossa käy omaisia, kertoo Anu Mäkinen.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut