Epäreiluiksi koetut uudet tonttisopimukset poikivat oikaisuvaatimusten ja valitusten vyöryn: ”Kiinteistöjohtaja Virpi Ekholm kaipaa vielä lisäkannustamista” - Moro - Aamulehti

Epäreiluiksi koetut uudet tonttisopimukset poikivat oikaisuvaatimusten ja valitusten vyöryn: ”Kiinteistöjohtaja Virpi Ekholm kaipaa vielä lisäkannustamista”

Antti Ivanoff teki myös valtuustoaloitteen tonttivuokrista, allekirjoittajia on eri puolueista.

Tonttivuokrat nousevat esiin joka puolella kaupunkia. Vanhat sopimukset ovat kieltämättä olleet edullisia, mutta kohu on noussut siitä, että korotusprosentit ovat huidelleet jopa yli tuhannessa prosentissa.

11.3. 15:19 | Päivitetty 17.3. 14:21

Moro, Siperia

Kokoomusvaltuutettu Antti Ivanoff teki valtuustoaloitteen, jotta tontinvuokrasopimusten uusimiseen saadaan kohtuulliset ehdot.

– Tonttien vuokralaiset, eli tavalliset tamperelaiset ovat aktiivisesti olleet yhteydessä vuokrankorotuksista suoraan kaupungin suuntaan ja päättäjiin. Uskoakseni useampi taloyhtiö tulee tekemään oikaisuvaatimuksia sekä valituksia tämän kevään tontinvuokrien korotuksista. Nämä suorat yhteydenotot ovat erittäin tärkeitä ja Aamulehti sekä Moro ovat hyvin uutisoinut näiden taloyhtiöiden tuntemuksista, toteaa Antti Ivanoff.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut