Normal avaa myymälän Koskikeskuksessa ja Ratinassa - Moro - Aamulehti

Tanskalainen kauppaketju avaa lauantaina myymälän sekä Koskikeskuksessa että viereisessä Ratinassa

Valikoimissa on meikkejä, hygienia- ja kotitaloustuotteita.

Normal avaa Koskikeskuksessa Eccon myymälän ja Linkosuon välissä.

1.3. 15:34 | Päivitetty 2.3. 8:47

Moro, Koskikeskus

Koskikeskukseen avataan lauantaina 6. maaliskuuta tanskalaisen päivittäistavaraketju Normalin myymälä. Myymäläketju mainostaa tuovansa markkinoille kansainvälisiä merkkituotteita edullisin hinnoin.

Erikoista on se, että Normalin nettisivujen mukaan se avaa toisen liikkeen vieressä Ratinassa täsmälleen samana päivänä.

Ketjun myymälä sijoittuu Koskikeskuksessa ykköskerrokseen keskusaukion laidalle, Eccon myymälän ja Linkosuon väliin.

Myös Ratinassa Normalin paikka on näyttävä. Se tulee ykköskerrokseen Vallilan ja Finlaysonin väliin.

Apulaismyymäläpäällikkö Tiina Virranta (vas.) ja myymäläpäällikkö Mariel Mettälä valmistelevat Koskikeskuksen myymälän avajaisia.

Meikkejä ja muuta

Normalin valikoima kattaa yli 4 000 tuotetta, kuten ihonhoito- ja hygieniatuotteita, kosmetiikkaa, meikkejä sekä kotitaloustuotteita.

Kauppaketju pyrkii tarjoamaan asiakkailleen ainutlaatuisen ostoskokemuksen tuomalla valikoimaan vakiotuotteiden lisäksi viikoittain erilaisia uutuuksia.

Normal suunnittelee avaavansa useita myymälöitä Suomeen lähivuosina.

– Normal vahvistaa päivittäistavaran tarjontaamme ja täydentää erinomaisesti Koskikeskuksen valikoimaa. Meille on tärkeää pystyä kehittämään ja uudistamaan kauppakeskuksen valikoimaa tarjoamalla asiakkaillemme uusia, kiinnostavia myymäläkonsepteja, toteaa tiedotteessa Koskikeskuksen keskuspäällikkö Reeta Thure.

Nettisivujen mukaan Normal tarjoaa laajan valikoiman erilaisia kansainvälisiä merkkituotteita.kuten esimerkiksi Colgate, Max Factor, Ajax, Gillette ja Loréal.

Seitsemän vuotta sitten perustetulla päivittäistavaraketjulla on tällä hetkellä 250 myymälää Tanskassa, Norjassa, Ruotsissa, Alankomaissa ja Ranskassa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut