Moron meirän kekkerit Ekokumppanien toimistolla Moreeniassa: Tampereen tunnetuin luonnonsuojelija Harri Helin saateltiin eläkkeelle tarinoiden siivin - Moro - Aamulehti

Moron meirän kekkerit Ekokumppanien toimistolla Moreeniassa: Tampereen tunnetuin luonnonsuojelija Harri Helin saateltiin eläkkeelle tarinoiden siivin

11.2. 4:00

Koska juhlat olivat ja missä? Perjantai-iltapäivänä 23.10.2020 Ekokumppanien toimistolla Ympäristötietokeskus Moreeniassa.

Mitä te juhlitte? Pitkäaikaisen Ekokumppanin, Tampereen tunnetuimman luonnonsuojelijan ja rakkaan työtoverimme Harri Helinin eläkkeelle pääsyä.

Oliko ohjelmaakin? Työtoverit olivat keränneet Harrista lausahduksia ja runoja, joita yhdessä lausuttiin. Tässä yksi esimerkki: "Harrista on sata tarinaa. Niistä kaikki ei kestä (vieläkään) päivän valoa. Ja kun tarinat täällä toimistolla nyt hiljenevät, jäämme luonnollisestikin odottamaan kirjaa.". Iloisen puheensorinan lomassa herkuteltiin kahvin ja kakun kera, annettiin läksiäislahjoja ja nostettiin Tampere-hengessä Harri-liivi toimiston kattoon.

Mistä siellä puhuttiin? Harri on tunnettu tarinoistaan ja niitä kuului myös läksiäisjuhlassa. Työtoverit kertoivat myös Harriin liittyviä tarinoita ja muistoja vuosien varrelta.

Säilyikö sopu? Nauru raikasi, sopu säilyi.

Kuka raportoi? Harrin työtoverit.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?