Moron meirän kekkerit Pispalassa: Ilveksen naisjääkiekkojoukkue jäädytti Johanna ”Hojo” Koivulan paidan - Moro - Aamulehti

Moron meirän kekkerit Pispalassa: Ilveksen naisjääkiekkojoukkue jäädytti Johanna ”Hojo” Koivulan paidan

5.2. 3:15

Koska juhlat olivat ja missä? Naisten Liigaa pelaavan Ilveksen naisjääkiekkojoukkue jäädytti Johanna ”Hojo” Koivulan paidan hänen 40-vuotissyntymäpäivänään. Varsinaista paidan Tesoman hallin seinälle ripustamista ei pidetty koronarajoitusten vuoksi, mutta se tapahtuu heti, kun aika on kypsä sille.

Oliko ohjelmaakin? Jäädytetty vanha paita vietiin yllätyksenä Johannalle hänen synttäreilleen Pispalaan ja onnittelulaulut luritteli toinen pispalalainen, Pauli Hanhiniemi. Kappaleisiin kuului luonnollisesti joukkueurheiluun sopiva kappale ”Muutkin mokaa”. Johanna pelasi Ilveksessä 20 kautta ja teki 524 pistettä. Hän pelasi viimeksi Ilveksessä kaudella 2017-2018. Hänen jäädytetty paitansa kohoaa kahden entisen pelaajan jäädytetyn paidan, Marianne Ihalaisen ja Anne Haanpään, rinnalle. Ilveksen naisten Johanna Koivulan paidan jäädytyksessä musisoi Johannan kotona Pauli Hanhiniemi.

Kuka raportoi? Lasse Tuorila.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos