Moron meirän kekkerit Villa Hakkarissa Lempäälässä: Myynnin ja markkinoinnin porukka verkostoitui ja söi hyvää ruokaa - Moro - Aamulehti

Moron meirän kekkerit Villa Hakkarissa Lempäälässä: Myynnin ja markkinoinnin porukka verkostoitui ja söi hyvää ruokaa

22.1. 3:15

Koska juhlat olivat ja missä? 16.10.2020 Villa Hakkari Lempäälä.

Mitä te juhlitte? MMA Myynnin & Markkinoinnin Ammattilaiset Pirkanmaa hallituksen vaihtokokous sekä uuden hallituksen järjestäytyminen.

Oliko ohjelmaakin? Muodolliset kokouskuviot hoidettiin hyvässä ja rakentavassa yhteistyössä. Paljon hyviä kehitysideoita saatiin kirjattua valmiiksi toteutusta varten. Villa Hakkarin erinomaiset ruuat ja juomat täydensivät illan kokousohjelmaa.

Mistä siellä puhuttiin? Yhdistys- ja seuratoiminnan haasteista tulevaisuudessa. Ideoitiin alustavasti mitä kaikkea aktiviteettiä voisi tarjota jäsenistön vapaa-aikaan ja verkostoitumisen edistämiseksi. Puheenjohtajat Joona Koivsto ja Jorma `Muhis` Muhonen kertoivat persoonalliseen tapaansa mielenkiintoisia tarinoita pitkältä työ- ja yhdistysuraltaan.

Säilyikö sopu? MMA:n porukat ovat kuin yhtä perhettä. Työn omainaispiirteiden vaatimusten pohjalta jäsenet ovat avointa ja rentoa väkeä, siksi tähän ryhmään on aina helppoa tulla. Juttua riittää ja laajojen verkostoiden ansiosta syntyy hyviä tuttavuuksia ja yhteistyökumppanuuksia.

Kuka raportoi? Jarmo Hautamäki, uusi aluetoimintavastaava

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?