Moron meirän kekkerit Pirkkalan Suupantorille: Hyväntekeväisyystapahtumassa kerättiin leluja ja vaatteita vähävaraisille lapsille ja perheille - Moro - Aamulehti

Moron meirän kekkerit Pirkkalan Suupantorille: Hyväntekeväisyystapahtumassa kerättiin leluja ja vaatteita vähävaraisille lapsille ja perheille

17.12.2020 3:00

Koska juhlat olivat ja missä? 22.8.2020 Suupantori Pirkkala.

Mitä te juhlitte? Elonkerjuu Party – Kierrätä hyvää -hyväntekeväisyystapahtuma, jossa kerättiin leluja ja vaatteita vähävaraisille lapsille ja perheille Pirkanmaan Vammaistyö ry:n kautta jaettavaksi. Tahtuman järjestivät yhteistyössä Pirkkalan Yrittäjät, Business Shooting Club, Pirkkalan kunta sekä P-HA/Haulikkokerho.

Oliko ohjelmaakin? Riesa-Pellen show ilmapalloineen ja Suomen parhaan Elvis-tulkin Aronin esitykset ovat hauskaa ja vauhdikasta seurattavaa. Kummatkin ovat pitkän linjan loistavia artisteja. Arvontoja ja kasvomaalausta tehtiin lapsille ja lapsenmielisille. Sponsorit lahjoittivat lisäksi Pirkanmaan Vammaistyölle tyylikkään rollapin.

Mistä siellä puhuttiin? Pidettiin hauskaa tuttujen ja lahjoittajien kanssa.

Säilyikö sopu? Mainiosti! Iso kiitos vielä tätäkin kautta kaikille tapahtumaan osallistuneille ja erityisesti lukusille lahjoittajille. Tavaraa kertyi todella hieno määrä.

Kuka raportoi? Jarmo Hautamäki, kuva Janne Kähkönen/Hyvävelijärjestö.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos