Moron pääkirjoitus joulukuusi keskustori - Moro - Aamulehti

Moron pääkirjoitus: Kuusiehdokkaita on myös tuleville vuosille

12.11.2020 13:52 | Päivitetty 12.11.2020 13:53

Tampereen Keskustorin joulukuusikriisi oli aika erikoinen ilmiö, mutta nyt se on onneksi ohitse. Keskustori saa muotovalion Kangasallta.

Tänä vuonna joulun avauksen yhteydessä ei järjestetä tuttua tonttuparaatia koronan vuoksi, mutta onneksi joulukuusi sentään löytyi ja yksi Keskustorin joulun perinteistä nousee valaisemaan joulutunnelmaa.

Kaupungin puuasiantuntija ja joulukuusivastaava Heli Vuorilampi haluaa kiittää kaikkia pirkanmaalaisia, jotka ehdottivat omaa puutaan Keskustorin edustuspuuksi. Valinta on tehty, mutta Vuorilampi ottaa vielä yhteyttä ehdottajiin.

Vuorilammen mukaan auttamistahtoa oli paljon ja Moro-lehden välityksellä tehty avunpyyntö toi mahdollisia kuusiehdokkaita myös tuleville vuosille.

Osa kuusista oli vielä nyt liian matalia, sillä iso aukio vaatii näyttävän joulupuun, yli 20 metrin mittaisen. Isot puut kasvavat puoli metriä vuodessa, joten piankos vajaamittainen runko saa lisää pituutta.

Keskustorin Joulutorin rakennustyöt alkoivat myös eilen keskiviikkona varhain aamulla ja tämä keskikaupungin joulutunnelman luoja avautuu muutaman viikon sisällä.

Kuinka ollakaan, leimaa korona myös Joulutorin toimintaa. Tällä kertaa tori "avautuu" kahdesti, vaikka varsinaisia avajaisia ei pidetäkään.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut