Punaisen Ristin Lielahden osasto juhlii 50 vuottaan hyväntekeväisyyskonsertilla, jossa esiintyy Tampereen Salonkiorkesteri. - Moro - Aamulehti

SPR luo hyvää joulumieltä ja järjestää sunnuntaina 6. lokakuuta hyväntekeväisyyskonsertin

Suomen Punaisen Ristin Lielahden osaston alueella Hyvä Joulumieli lahjakortteja lahjoitetaan vähävaraisille lapsiperheille alueen neuvoloiden kautta.

Tampereen Salonkiorkesterin 26 soittajan konserttiohjelma on viihdyttävä. Ohjelmassa on tuttuja klassikko- ja operettisävelmiä.

2.10.2019 21:00

Moro

Punaisen Ristin Lielahden osasto järjestää osaston 50-vuotisen taipaleen kunniaksi hyväntekeväisyyskonsertin yhdessä Tampereen Salonkiorkesterin kanssa. Konsertin väliaikabuffetin tuotto lahjoitetaan Hyvä Joulumieli -keräykseen. Lielahden osaston alueella Hyvä Joulumieli lahjakortteja lahjoitetaan vähävaraisille lapsiperheille alueen neuvoloiden kautta.

Tampereen Salonkiorkesterin 26 soittajan konserttiohjelma on viihdyttävä. Ohjelmassa on tuttuja klassikko- ja operettisävelmiä. Konsertin solisteina laulavat baritoni Reijo Lahtinen ja sopraano Anna Inkeri Pap. Konsertin kolmantena solistina soittaa Tampereen Filharmoniasta viulisti György Balazs, joka myös johtaa orkesteria.

Hyväntekeväisyyskonsertti Lielahden koulussa on sunnuntaina 6. lokakuuta kello 15. Konsertin pääsymaksu on 10 euroa sisältää runsaan väliaikabuffetin. Lippuja kannattaa varata tai ostaa ennakkoon SPR/Jaakko Suominen: 0403579253 tai TSO/ Juhani Saikkonen: 0452702818. Lippuja myös ovelta.

Sunnuntaina 6.10.

Hyväntekeväisyyskonsertti Lielahden koulussa sunnuntaina 6. lokakuuta kello 15.

Väliajalla on tarjolla kahvibuffet. Buffet-liput maksavat 10 euroa. Niitä kannattaa varata tai ostaa ennakkoon SPR/Jaakko Suominen: 0403579253 tai TSO/ Juhani Saikkonen: 0452702818. Lippuja myös ovelta.

Tampereen Salonkiorkesteri viihdyttää sunnuntaina 6. lokakuuta Lielahden koululla hyväntekeväisyyskonserttiyleisöä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut