Tahmelan huvila on auki kaikille tamperelaisille virkistyspaikaksi - Moro - Aamulehti

Yli 100 vuotta suurelta yleisöltä suljettuna ollut pitsihuvila on nyt avoin kaikille kaupunkilaisille – upeasti remontoitu paikka Pyhäjärven rannalla on käymisen arvoinen

Piirun puheenjohtaja Heidi Huhtamella: ”Kun teimme vuokrasopimuksen kaupungin kanssa, me lupasimme, että tämä on kaikille avoin, ei vain pispalalaisille ja tahmelalaisille. Jos joku muu järjestää täällä tilaisuuden aukioloaikana, sen pitää olla ilmainen. Jos tapahtuma on aukioloajan ulkopuolella, pääsymaksun täytyy olla maltillinen.”

Piirun puheenjohtajan Heidi Huhtamellan mielipaikka on terassi. Siihen hän ihastui heti ensikäynnillä. Hänestä olisi hienoa järjestää filosofisia keskusteluja, joissa pohdittaisiin jakamistaloutta ja työn tulevaisuutta.

16.5.2019 16:14 | Päivitetty 28.5.2019 9:33

Moro, Tahmela

Tahmelan huvila on hyvä menovinkki ensi kesäksi. Monien mahdollisuuksien paikka on antanut lupauksen, että se on avoin ihan kaikille kaupunkilaisille.

Pelkästään huvilan historiasta voisi kirjoittaa pitkän lehtijutun, mutta kuitataan se nyt sillä, että paikan arvoa nostaa se, että Pyhäjärven huvilarannikosta on jäljellä enää kaksi: Tahmela ja Varala.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut