Suvi Roiko sai kaksi lapsikuvaansa postimerkkeihin, jotka julkistetaan syksyllä - Moro - Aamulehti

Tamperelainen valokuvaaja Suvi Roiko saa lapsikuviaan postimerkkeihin: ”Halusin kuvata kuvasarjan, joka oli sekä kaunis että puhutteleva”

Suvi Roiko: ”Kuvaajana koen olevani parhaimmillani, kun voin kuvissani toteuttaa ihmisten tarinoita ja tehdä muotokuvia. Halusin kuvata kuvasarjan, joka oli sekä kaunis että puhutteleva. Tämänhetkinen maailmantilanne on julma ja raaka, minä haluan omalla kuvasarjallani tuoda katsojalle vastapainoksi pienen palan viattomuutta ja jopa toivoa. Haluan myös kuvillani nostaa esiin luonnon ja ihmisen välisen yhteyden tärkeyden.”

"7 veljestä" kuvassa on poika seitsemän koiranpennun kanssa. Kuva on kuvattu Vesilahdessa, Krääkkiön kylässä. Suomenpystykorvan pennut ovat paikallisen Villihanhen kennelin kasvattamia.

9.5.2019 19:42

Moro, Pispala

Ensi syksynä Posti julkaisee kaksi valokuvaaja Suvi Roikon lapsi- ja eläinkuvaa postimerkkeinä, joten ne voivat somistaa monen suomalaisen kirjelähetystä.

– Kuvat on otettu jo vuonna 2016 lapsi- ja eläinteemaiseen omaan projektiini, josa kokosin näyttelyn. Postin designeri Tommi Kantola bongasi kuvani Finlaysonin Mediatunnelista. Neuvottelut etenivät ja syksyllä ne ovat julki.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut