Likkojen lenkki 2019 puffi - Moro - Aamulehti

Oletko kuvassa? Pääset ilmaiseksi Likkojen lenkille ensi lauantaina 18. toukokuuta

Kuvan henkilöiden tunnistamiseen kaivataan apua – Tässä jutussa on nopea lippuarvonta, lomake menee kiinni perjantaina kello yhdeksän.

Kuvan henkilöillä on tilaisuus päästä Likkojen lenkille ilmaiseksi. Ottakaa pikaisesti yhteyttä Moron toimitukseen. Vinkkaajille ja muillekin on lippuarvonta.

15.5.2019 10:05

Moro

Oheisen kuvan iloinen ja hauskasti pukeutunut nelikko pääsee ilmaiseksi ensi lauantaina Likkojen Lenkille, jos he ottavat yhteyttä Moron toimitukseen sähköpostilla moro@aamulehti.fi.

Myös vinkkaajien kesken arvotaan lippupalkintoja, joten mene lomakkeelle tämän jutun lopussa. Emme ole tiukkapipoja, vaan lippuarvontaan voi osallistua, vaikka ei osaisikaan vinkata.

Aikaa on tapahtumaan vähän, joten lomake sulkeutuu perjantaiaamuna kello yhdeksän. Toimitus välittää tiedon järjestäjälle, joka hoitaa lippujen toimittamisen.

30 vuotta

Likkojen Lenkki kokoaa vuosittain kaikenikäiset naiset yhteen – ja on tehnyt sen jo 30 vuoden ajan.

Lauantaina 18.5.2019 kello 11.30–18 Tampereen Ratinanniemen festivaalipuistossa nautitaan liikunnan ja viihteen ainutlaatuisesta yhdistelmästä.

Päivän musiikkikattauksesta vastaavat Samuli Edelmann & Orkestra Suora Lähetys ja Anssi Kela. Tapahtuman polkaisee käyntiin Tampereen Työväen Teatterin Poikabändi-musikaalikomedian ToiBoys.

Reittivaihtoehtoja on kolme, omansa juoksijoille kuin myös kävelijöille lisänä ohjatut liikuntatunnit sekä Rock The City Tampere -kaupunkiseikkailu. Perinteinen Paras Puku –kisa antaa väriä lenkkipäivään. Teema on tänä vuonna disco. Kilpailuun ilmoittautuminen ja asujen kuvaus Tapahtumatorilla kello 11.30–12.45.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: