Tampereen uusin hotelli on perinteinen perheyritys - Moro - Aamulehti

Muistatko vielä ravintola Sevillan Itsenäisyydenkadulla? Ravintolasaliin ja sen yläpuolella oleviin toimistokerroksiin remontoitiin itsepalveluhotelli Citi Inn

Ranjit (vas.) ja Vikramjit Saini perustivat Tampereen uusimman hotellin keskeisistä keskeisimmälle paikalle. Ikkunasta näkyy rautatieasema.

24.1.2019 13:14

Tampereen uusimman hotellin pääovi on Itsenäisyydenkadun puolella, mutta myös Pakkahuoneenaukion puolella on pikkuinen ovi

Hotelli Citi Inn on itsepalveluhotelli eli oven vieressä on ovikoodilaite, johon huonetta varattaessa saatu numero naputellaan.

–Vastaanottokin on auki tarvittaessa esimerkiksi, kun turistiryhmä tarvitsee neuvoja kaupunkiin tutustumiseen, kertovat hotelliyrittäjät, isä ja poika Ranjit ja Vikramjit Saini.

Vastaanotto on auki tarvittaessa. Pääosin kyseessä on itsepalveluhotelli.

Hotelli avattiin lokakuussa ja nyt odotetaan matkailusesongin alkamista.

He eivät ole ensimmäistä kertaa hotellia perustamassa, sillä Ranjit Saini perusti jo vuonna 2006 Mango-hotellin Hatanpäälle. Perheyrityksessä työskentelevät myös muun muassa Ranjitin tytär Jessicajit sekä pari vuotta sitten Suomeen muuttanut sisarenpoika Jasdeep Singh Saini, joka on mukana Citi Innissä.

Ranjit on Intiasta ja tuli Suomeen ja Tampereelle vuonna 1986. Yrittäjäperheen poikana hän perusti vuonna 1988 oman vaatteiden maahantuontiyrityksen, jota hän pyöritti kunnes perusti Mango-hotellin. Lapset ovat syntyneet Suomessa ja kasvaneet koko ikänsä mukaan hotellibisnekseen.

–Suunnittelin Mangon laajennusta koko ajan, mutta kaava ei sitä sallinut. Sitten löytyi tämä tila ja aika oli muutenkin sopiva. Lapset ovat aikuisia, ja samalla loimme lisää työpaikkoja.

Kahdessa kerroksessa

Moni muistaa hotellirakennuksen sen alakerrassa toimineesta Sevilla-ravintolasta. Citi Inn on aivan Pakkahuoneenaukion reunalla, toisella puolella taloa rakennetaan raitiotietä aseman mäkeen Itsenäisyydenkadulla.

Citi Inn on keskihintainen ja pirteä hotelli.

Hotelli rakennettiin rakennuksen kahteen ylimpään kerrokseen. Yhden ja kahden hengen huoneita on yhteensä 46. Kahdessa huoneessa on lisäksi parveke Pakkahuoneen aukiolle.

–Kaikki peruskorjattiin ja väliseinien äänieristystä parannettiin. Yhden hengen huoneisiin rakennettiin wc:t, kolmannessa kerroksessa myös suihkut, ja kahden hengen huoneisiin wc ja suihku.

Keskihintaista majoitusta

Citi Innin huoneet ovat moderneja erittäin siistejä perushotellihuoneita.

Yrittäjien mukaan hotelli on keskihintainen.

–Perushinta kahden hengen huoneelle on 84 euroa vuorokaudelta. Toistaiseksi hintaan ei kuulu aamiaista, mutta aloitamme juuri keittiön remontin ja huhtikuusta lähtien aamiainen kuuluu huoneiden hintaan. Silloin hintaa hieman korotetaan, Ranjit Saini sanoo.

Citi Inn

Uusi hotelli Tampereen ydinkeskustassa Rautatieaseman naapurissa.

Hotellissa on kahdessa kerroksessa yhteensä 46 huonetta.

Toimii itsepalveluhotellina eli varaaja saa maksettuaan huoneen numeron sekä ovikoodin hotelliin ja huoneeseen.

Majoitusvuorokausi alkaa kello 15 ja jatkuu seuraavaan päivään kello 12:een. Sopimuksesta kumpaakin aikaa voi muuttaa.

Hotellin kotisivu: www.citiinn.fi

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos