Markut kokoontuvat jälleen Tampereella Tallipihalla 22 vuoden jälkeen - Moro - Aamulehti

Markut kokoontuvat jälleen Tampereella 22 vuoden jälkeen – Markku-liiton tapahtumassa Tallipihalla voi pohtia Markku-asioita

Tallipihalla on viihdykkeenä ainakin mieskuoromusiikkia, hevosajelua, puheita ja muuta pulinaa. Myynnissä on makkaraa, Markku-liiton tuotteita ja Markku-tryffeleitä.

25.10.2018 7:17

Ensi viikonloppuna Tampereen Markku-tiheys nousee merkittävästi, kun Pohjoismaiden suurimmaksi etunimiyhdistykseksi kasvanut Suomalainen Markku-liitto tulee kaupunkiin 22 vuoden jälkeen viettämään syyspäiväänsä.

Markku-liiton 20. Syyspäivän pääteemana on sadan vuoden takaisen sisällissodan muistovuosi näyttelyineen ja tapahtumapaikkoineen. Kepeämpää tunnelmaa on tiedossa lauantaina 27.10. aamupäivällä kello 11–12 Markkujen ulkoilmatapahtumassa Tallipihalla. Sinne ovat tervetulleita niin yhdistyksestä kiinnostuneet Markut kuin muutkin tamperelaiset.

Syyspäivän viettoon Tampereelle odotetaan 120–140:tä Markku-liiton jäsentä eri puolilta Suomea. Tamperelaiset järjestäjä-Markut uskovat, että perinteisesti tapahtuman huomio näkyy myös uusien jäsenten piikkinä. Tätä ennakoiden Tallipihan tapahtumassa onkin jäsenpiste, jossa jäsenyyden saa vireille saman tien.

Tallipihan tapahtumassa voi tehdä tuttavuutta Markkujen kanssa ja kysyä Markku-asioita. Jos ei halua itse tehdä aloitetta, jaossa on rintapieleen kiinnitettäviä ”Haluan tehdä tuttavuutta Markkujen kanssa” -kortteja. Sen kanssa ei tarvitse kauaa odottaa. Markkumaisen tapahtuman viihdykkeenä on ainakin mieskuoromusiikkia, hevosajelua, puheita ja muuta pulinaa. Myynnissä on makkaraa, Markku-liiton tuotteita ja Markku-tryffeleitä.

Tampereelle on tulossa muutamia myös niistä Markuista, jotka olivat mukana jo 22 vuotta sitten, kun vasta perustettu yhdistys kokoontui Tampereella ensimmäiseen jäsentapahtumaansa syksyllä 1996.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: