Moro karaoksen voittaja sai lahjakortin Tampereella - Moro - Aamulehti

Kuuntele Moro-karaoken voittajan upea tulkinta yhdestä Suomen pidetyimmistä lauluista

Moro-karaoken kevään viimeisen illan yleisöäänet vei nimimerkki Minna eli Minna Hiltunen Pyynikiltä versiollaan Katri Helenan hitistä. ”Karaoke vetää puoleensa, kun on pakko laulaa”

Minna Hiltunen vei yleisöäänet kevään viimeisessä Moro-karaokessa ravintola Tiikerihaissa.

12.6.2019 15:00

Moro, Tiikerihai

Kevään viimeisen Moro-karaoken yleisöäänestyksen voitti Minna Hiltunen, joka valloitti äänestäjien sydämet Katri Helenan ikivihreällä Nuoruus on seikkailu.

– Voi ihanaa, tämäpä yllätys. Karaoke vetää puoleensa, kun on pakko päästä laulamaan, Hiltunen kommentoi kuultuaan voitostaan.

Hän saa palkinnoksi ravintolalahjakortin.

Voittoisa esitys:

Hiltunen on koko kevään seurannut ravintola Tiikerihaissa kerran kuussa laulettuja Moro-karaokeja ja päätti lopulta lähteä mukaan kevään viimeiseen iltaan.

– Laulaminen on sydämessäni koko ajan. Olen elämässä laulanut nuoresta lähtien, mutta sillä tavalla vaihtelevasti vähemmän ja enemmän. Oikeastaan aika vähän loppujen lopuksi.

Hiltunen sanoo, että laulaminen ja laulutunnit kiinnostavat. Kokemusta on kertynyt myös liveorkesterin edessä laulamisesta ja esiintymisestä, mutta ei varsinaista keikkailua.

– Bändin kanssa laulaminen oli unelmien täyttymys eräässä matkailupaikassa. Varsinaisesti kuitenkin olen saanut laulaa karaoken kautta, Hiltunen kertoo.

SM-kisoissa mukana

Paljastuu myös, ettei Moro-karaoke ollut ihan ensimmäinen laulukilpailu voittajalle. Vuonna 2015 Hiltunen näet osallistui SM-karaokeen ja pääsi aina Helsinkiin saakka.

– Siellä finaalipäivässä en ollut viiden parhaan joukossa, mutta kuitenkin 23 parhaan laulajan joukossa, sen tarkemmin ei lopputuloksia meille kerrottu.

Moro-karaoksessa esitetty Nuoruus on seikkailu on Hiltuselle tuttu ja läheinen kappale.

– Se oli alun perin Euroviisuissa syntymävuonnani 1973 Luxemburgin kappaleena. Suomessa sen levytti ja teki tunnetuksi Katri Helena.

Moro-karaoken voittajan äänestävät Moron lukijat. Myös perjantain esityksiä äänestäneiden kesken arvottiin ravintolalahjakortti ja sen voitti Olli Junnila.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: