Jama Jama palasi Tampereelle - Moro - Aamulehti

Jama Jama vietti pääkaupunkiseudulla etsikkoaikaa ja rauhoitti elämäänsä – Nyt hän on palannut takaisin Tampereelle

Koska lähtö tapahtui julkisuudessa, hän haluaa kertoa paluustakin Moro-lehdelle. Jama Jaman pääkaupunkiseudulle muutto aiheutti hämmennystä, joten on tarpeen sanoa, ettei Tampereella ollut ongelmia, jotka olisivat aiheuttaneet lähtemisen pois.

Tänä kesänäkin Jama Jama tekee omaa ohjelmaansa Jaman matkassa.

3.6.2020 14:16

Moro, Kaleva

Tässä kiinnostava henkilöuutinen Jama Jamasta tiivistettynä. Hän on palannut Tampereelle ja hän on nyt varattu mies.

– Halusin kertoa julkisuudessa paluusta, koska lähtöni herätti huolestuneita kysymyksiä. Haluan rauhoitella, minulle ei sattunut Tampereella mitään pahaa, eikä minulla ollut ongelmia. Hirveästi ihmeteltiin, kun jätin vakituisen työpaikan Vuoreksessa koulun käynnin ohjaajana. Siihenkään ei sisältynyt mitään draamaa, vaan Vuoreksessa meni ihan hyvin.

Yksinkertaisesti lähdön syy oli halu rauhoittua ja tutkiskella omaa itseään. Tampereella Jama Jama oli ajautunut kymmenen asian loukkuun, koska hän lähti innolla mukaan kaikkeen. Espoossa hänellä oli vain yksi työ Mankkaan yläasteella. Teki myös hyvää tutustua ennestään outoihin ihmisiin.

– Minä olin kuitenkin Tampereella monet viikonloput, koulujen syys-, joulu- ja hiihtolomat. Ilahtuneet tamperelaiset kyselivät, oletko tullut takaisin. Minä jouduin vastaamaan, että lähden kyllä pois seuraavana päivän Onnibussilla. Aina olen pitänyt tamperelaisista ja he minusta.

Tänä keväänä koronarajoitukset pitivät Jama Jamankin niiden ajan Uudenmaan rajojen sisäpuolella.

Kassalta julkisuuteen

Jama Jama tuli kaupunkilaisten tutuksi, kun hän teki töitä Turtolan Citymarketin kassalla viisi vuotta. Sen homman hän lopetti vuonna 2011.

Hän opiskeli Tampereella oppisopimuksella koulunkäynninohjaajaksi. Hän piti koulutyönsä, koska siinä sai ohjata, kannustaa ja tsempata alakoululaisia. Ennen tätä Jama Jama oli ehtinyt aloittaa lähihoitajaopinnot, mutta ne hän jätti kesken, kun eteen tuli tämä uusi mahdollisuus.

Takaisin politiikkaan

Lähitulevaisuuden suunnitelmissa on lähteä uudelleen mukaan politiikkaan. Työ koulumaailmassa on avannut hänen silmänsä nuorten asioille, heidän yksinäisyydelleen ja muille ongelmille. Lähtökohdiltaan Jama Jama on huippu-urheilija.

– Tärkeä paluun syy on tyttöystävä. Kesällä teen työkseni omaa ohjelmaani Jaman matkassa.

Jama Jaman kuulumiset kiinnostavat kaupunkilaisia. Hänet pysäytetään usein kaduilla ja kaupoissa, ja missä hän sitten liikkuukin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut