Moro kerää listan Tampereen kaupunginosien ruoka-annoksista - Moro - Aamulehti

Oletko maistanut Epilä-hampurilaista? Moro kerää listan Tampereen kaupunginosien annoksista, kerro oma vinkkisi

Nimikkoruokina tunnetaan esimerkiksi Koikkarin lautanen, Härmäläläinen salaatti ja Kalkku- hampurilainen. Kerro Morolle lisää sähköpostilla.

Ravintolapäällikkö Rabbe Lind esittelee ravintola Härlemissä Härmäläläistä salaattia, johon voi valita täytteeksi kanaa, kebabia tai kuten tässä savulohta.

13.2.2020 7:00 | Päivitetty 17.2.2020 9:22

Moro, Siperia

Kotiseutusydän oikein helähtää, kun ruokalistalla on oman kaupunginosan nimikkoruokia. Härmälässä Härlem-ravintolassa on esimerkiksi Härmäläläinen salaatti.

Wanhalla Koikkarin grillillä voi herkutella Koikkarin lautasella, ja Mustaanvuoreen avatussa Bistro Mustavuoressa hampurilaisten niminä on muun muassa Epilä, Rahola, Mustalampi ja Mustavuori.

Varmaan muitakin kaupungin­osa-annoksia löytyy. Moro kerää mahdollisimman täydellisen listan Tampereella myytävistä kaupunginosien tai muiden tamperelaisten paikkojen mukaan nimetyistä annoksista.

Härmäläläinen salaatti savulohella on iso raikas annos ravintola Härlemissä.

Nyt ei haeta reseptejä, vaan valmiita annoksia. Listaan otetaan sellaisia päivittäin myytäviä annoksia, joita kuka tahansa voi tulla grillille tai ravintolaan tilaamaan listalta.

Kerro tietosi paikallisannoksista meille keskiviikkoon 20.2. kello 10:een mennessä sähköpostilla moro@aamulehti.fi. Moro kokoaa listan ja se julkaistaan paperilehden lisäksi Moron netissä.

Kaikkien vihjeitä antaneiden kesken arvotaan 10 kaupungin­osa-annosta.

Mustavuori-hampurilainen näyttää tällaiselta Bistro Mustavuoressa.

Anna vihje

Lähetä tietoa tamperelaisista nimikkoannoksista Moron sähköpostiin moro@aamulehti.fi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: