Jauhopeukalo – haluatko mainetta, kunniaa ja rahaa? Tee kaikille kaupunkilaisille sopiva syntymäpäiväleivonnainen - Moro - Aamulehti

Jauhopeukalo – haluatko mainetta, kunniaa ja rahaa? Tee kaikille kaupunkilaisille sopiva syntymäpäiväleivonnainen

Nyt voit vapaasti ideoida, millainen leivonnainen kuvastaa 240 vuotta täyttävää Tamperetta.

17.1.2019 9:23 | Päivitetty 17.1.2019 9:25

Tampereen perustamisesta tulee tänä vuonna kuluneeksi peräti 240 vuotta. Syntymäpäiväpöytään etsitäänkin nyt kaupungin omaa nimikkoleivonnaista.

Ehdotukset täytyy olla perillä ensi sunnuntaina eli 20. tammikuuta 2019 kello 24.

Juhlaleivonnaisen etsintään saavat osallistua kaikki halukkaat jauhopeukalot. Myös yritysten osallistuminen on toivottavaa.

Valinnan jälkeen resepti ja kuvat julkistetaan niin, että kuka tahansa voi tehdä leivonnaisia omaan juhlapöytäänsä tai kaupalliseen myyntiin. Tampere on Suomen ensimmäinen Reilu kaupunki ja viime vuonna tuli kuluneeksi 10 vuotta tämän reiluuden aloittamisesta. Sen vuoksi Tampere-aiheisen pullan, leivoksen tai muun leivonnaisen täytyy sisältää ainakin yhtä Reilun kaupan tuotetta..

Tehtäväkuva yksinkertaisuudessaan on seuraava:

Kehitä mielestäsi Tampereeseen tavalla tai toisella liittyvä kakku, pulla, leivonnainen tai leivos. Lähetä valmistusohje ja valokuva valmiista tuotteesta sähköpostiin moro@aamulehti.fi.

Muista kertoa myös, mitä Reilun kaupan tuotteita ehdotukseesi keksit käyttää. Esimerkiksi sokeria, hunajaa, suklaata, hedelmiä tai mausteita. Listan löydät osoitteesta reilukauppa.fi/tuotteet/.

Voit myös ehdottaa valmista tuotetta, joka tuunataan Reilun kaupan tuotteilla nykypäivän henkeen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos