Nyt voi kertoa kaikille, jos olet saanut hyvää palvelua tai olet tuonut hyvän mielen - Moro - Aamulehti

Nyt voi kertoa kaikille, jos olet saanut hyvää palvelua tai olet tuonut hyvän mielen

Hyvä ihminen nosti tämän pudonneen avaimen paremmin nähtäväksi.

25.10.2018 21:14

Maailmaan mahtuu paljon ikäviä asioita ja meille Moroonkin tulevista lukijoiden kommenteista suurin osa käsittelee negatiivisia asioita.

Kadussa on reikä, jota ei saada täytettyä. Näin pimeään aikaan liian moni katuvalopylväs on pimeänä, mikä harmittaa kaupunkilaisia. Aika usein Moroonkin lähetetty valitus ja kuva hoitavat nopeasti epäkohdan kuntoon.

Näistä epäkohdista voi yhä lähettää viestiä Moron sähköpostiin moro@aamulehti.fi. Julkaisemme nämä Älährykset ja kuvan sisältävät Välährykset kuten ennenkin.

Nyt avaamme tamperelaisille myös uuden palstan. Ruusut-sivulla voit vaikka kehua sinua auttaneen kaverisi, poikkeuksellisen mallikkaasti käyttäytyneen naapurinuorison tai vaikkapa avuliaan lähikaupan kassahenkilön. Mikään positiivinen asia ei ole niin pieni, etteikö se ansaitsisi julkista kiitosta.

Kerro meille sähköpostilla Ruusut-palstalle kelpaavasta kokemuksesta tai havainnostasi. Sähköposti on vanha tuttu moro@aamulehti.fi. Voit liittää mukaan myös valokuvan.

Toimitus muokkaa kiitokset sopivaan muotoon. Kuvista ei makseta erikseen julkaisupalkkiota.

Lipputoimiston väki sai kiitoksia.

Ihana ihminen löysi avaimeni

Suuret kiitokset sille ihanalle ihmiselle, joka nostit avaimeni näkyvälle paikalle.

Vasta kolmannella kerralle menomatkalla parkkihalliin nostin katseeni maasta ylös ja havaitsin, että tuossahan avaimeni on.

Terveisin ja kiitoksin MK

Lipputoimiston väki sai kiitoksia.

Joukkoliikenteen lipputoimistolle iso kiitos

Kiitokseni saamastani ystävällisestä palvelusta Frenckellin Tampereen seudun joukkoliikenteen lipputoimistossa keskiviikkona 17.10.2018 kello 15.

Myyntipiste 1, myyjä 9.

Mieleen jäi myyjän luonteva, ystävällinen ja palvelualtis toiminta.

Tellervo Hirvi

Frenckellissä huippukohtelua

Minulla oli tilaisuus käydä lauantaina 13.10.18 teatterissa ja kulttuurielämyksen lisäksi koin ainutlaatuista kohtelua henkilökunnan taholta.

Olen pyörätuolipotilas ja mukanani oli kolme muuta henkilöä (tervettä), jotka kyllä huolehtivat minusta, mutta sen lisäksi teatterin henkilökunta piti huolta siitä, että minulla oli kaikki hyvin. Se ystävällisyys ja avuliaisuus oli jotain ainutlaatuista.

Frenckellin teatterin henkilökunnalle arvosanana täysi 10.

Maila Hietikko-Kaukola

Tampereen syksy on tänä vuonna harvinaisen värikäs.

Keltainen matto on ihana

Suurkiitos kaupungin puistotyöntekijöille,että ovat antaneet ihanan keltaisen maton kattaa puistot! Nyt voimme katsella ja kuvailla ilman meteliä, säästyy nurmikot raskailta koneilta ja vielä mikä työvoiman säästö!

Lissu

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos