Heinämäentie seitsemän asukkaat lähettävät avoimen kirjeen kukkavarkaalle: "Palauta syksyn tullen kukkien lakastuttua edes ruukku"

Näitä sinivalkoisia suurikokoisia kukkaistutuksia oli kaksi, mutta enää jäljellä on vain yksi.

2.8.2018 21:11

Taloyhtiön asukkaat päättivät muistaa kukkavarasta avoimella kirjeellä:

"Ikurissa Heinämiehentie 7:n taloyhtiön portinpieliä kaunistivat kuvassa näkyvät kukkaistutukset kesän alusta viime torstaihin 26. heinäkuuta asti.

Upeat istutuksemme ilahduttivat taloyhtiön asukkaiden lisäksi lukuisia ohikulkijoita. Niitä ihailtiin myös kotikatuamme pitkin ajavan bussin numero 8 ikkunoista. Keskiviikon ja torstain välisenä yönä (25.–26.7.) joku kuitenkin päätti omia toisen portinpieliemme kaunistuksista ehkä oman pihansa somistukseksi tai kenties muuhun tarkoitukseen.

Päättelimme, että kukkien anastaja on liikkunut pakettiautolla ja toiminut siististi. Kadulle oli jäänyt vain hiukan lehtiä ja yksi lakastunut kukka.

Tässä kukkien hoito-ohjeita varkaalle: Näin helteellä istutus tarvitsee viisi litraa vettä päivittäin ja ahkeraa lakastuneiden kukkien nyppimistä. Syksyn tullen kukkien lakastuttua toivomme, että palautat istutusruukun. Voimme taas kevään koittaessa istuttaa siihen uudet kukat, joista me taloyhtiön asukkaat toivomme edes hetken saavamme nauttia. Toivottavasti Sinä, Arvoisa Varas, nautit täysin siemauksin loppukesän ajan kukistamme.

Ja joka kerta niitä katsoessasi muista, mistä ne ovat kotoisin!

Helteisin terveisin Heinämiehentie 7:n asukkaat ja kukkien kastelija Tuula Heikkilä

Ilmiantoja kukkavarkaista?

Moron toimitus tietää, että tämä Heinämäentien kukkavarkaus ei ole suinkaan ainoa laatuaan. Kerro meille, jos sinulta on istutus viety, sillä teemme mahdollisesti kukkavarkauksista jatkojuttua ensi viikon Moro-lehteen.

Toimituksen saa kiinni sähköpostilla moro@aamulehti.fi ja kuvakin olisi mukava saada.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut