Naisten pankin kävele naiselle ammatti -tempaus on kymmenen vuotta vanha. Tämän vuoden tapahtuma on sunnuntaina 15. syyskuuta - Moro - Aamulehti

Kävele Tampere maan kärkisijalle – Kampanja huipentuu sunnuntaina 15. syyskuuta Pyynikillä

Luvassa on hyväntuulista hyväntekeväisyysmieltä karvoihin katsomatta, sillä juhlavuoden kunniaksi myös nelijalkaiset kutsutaan kävelylle – Liikunnan lomassa maistuvat Pyynikin näkötornin legendaariset munkit, joiden tuoton yrittäjä ohjaa Naisten pankin hyväksi.

Tässä iloisia ilmeitä Kävele naiselle ammatti -tapahtumasta menneiltä vuosilta. Nyt tämä hyväntekeväisyyskampanja on 10-vuotias.

9.9.2019 10:02

Moro

Pyynikillä on iso ulkoilutapahtuma 15. syyskuuta 2019 kello 11–15. Tarkoitus on kerätä rahaa rahaa kehitysmaiden naisille.

Kävele naiselle ammatti -kampanja on nyt 10 vuotta vanha. Näkötornilla tapahtuu paljon 15.9.2019. Tänä vuonna mukana ovat myös nelijalkaiset.

Kävele Naiselle Ammatti -tapahtuma on Naisten Pankin merkittävin ja näkyvin varainkeruutempaus. Tänä vuonna kävellään lähes 100 paikkakunnalla Suomessa ja ulkomailla. Tampereella tavoitteena on olla kolmen eniten varoja keränneen paikkakunnan joukossa.

Kävely järjestetään Pyynikin harjumaisemissa. Lämmittelyjumpasta (kello 11) vastaa UKK-instituutti, joka jakaa näkötornilla tapahtuman ajan hyödyllistä tietoa terveysliikunnasta.

Luvassa on hyväntuulista hyväntekeväisyysmieltä karvoihin katsomatta, sillä juhlavuoden kunniaksi myös nelijalkaiset kutsutaan kävelylle. Tarjolla on tuotepaketteja ja pientä korvausta vastaan myös lemmikkikuvausta.

Koneista kiinnostuneet voivat ottaa ”tyypit” Kaivuri-Jussin kaivinkoneella tai tutustua Pirkanmaan pelastuslaitoksen paloautoon.

Herkkusuitakaan ei ole unohdettu. Liikunnan lomassa maistuvat Pyynikin näkötornin legendaariset munkit, joiden tuoton yrittäjä ohjaa Naisten pankin hyväksi.

Ilveksen liigapelaajia on tulossa paikalle jakamaan nimmareita kävelijöille.

Munkkeja syömälläkin voi osallistua hyväntekeväisyyskampanjaan.

Osallistuminen

Ilmoittautumisen voi tehdä etukäteen netissä www.naistenpankki.fi tai paikan päällä.

Järjestäjät toivovat osallistujilta ilmoittautuessa ammatin suuruista lahjoitusta (30 € / kävelijä). Pienemmätkin lahjoitukset otetaan kiitollisena vastaan. Lahjoituksen suuruus on vapaavalintaista.

Tampereen tapahtuman järjestelyjä ovat tukeneet Mielen ry, BDO, Pyynikin munkkikahvila, Maarakennus T. Haavisto, Peten Koiratarvike, UKK-instituutti ja Pirkanmaan pelastuslaitos.

Naisten Pankki kerää varoja naisten tukemiseen kehitysmaissa. Rahat kanavoi Kirkon ulkomaanapu.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos