Koululainen, kirjoita mielipiteesi Aamulehteen – Uutisten viikolla julkaistaan erityisesti lasten ja nuorten kirjoituksia

Koululaisten ja uutismedian perinteistä teemaviikkoa vietetään 31. tammikuuta alkaen.

Mielipidekirjoituksen aiheen ei tarvitse olla iso tai vakava. Riittää, että aihe on ajankohtainen tai yleisesti kiinnostava.

12.1. 7:36

Aamulehti

Mikä ilahduttaa, mikä harmittaa? Onko sinulla parannusehdotus johonkin pieneen tai suureen asiaan? Mistä ajankohtaisesta tai yleisesti kiinnostavasta aiheesta sinä haluaisit kirjoittaa mielipidekirjoituksen?

Uutisten viikolla 31.1.–4.2. Aamulehti julkaisee tuttuun tapaan erityisesti lasten ja nuorten mielipidekirjoituksia. Juttuja julkaistaan niin verkossa kuin painetussa lehdessä.

Palkitsemme julkaistujen kirjoitusten tekijät leffalipulla.

Kirjoita napakasti, enintään 2 000 merkkiä. Aamulehti valitsee julkaistavat kirjoitukset ja tarvittaessa muokkaa ja lyhentää niitä. Tekstit julkaistaan kirjoittajan nimellä ja vain poikkeustapauksissa nimimerkillä.

Lähetä kirjoituksesi sähköpostilla osoitteeseen al.mielipiteet@aamulehti.fi. Kirjoita viestiin oma nimesi, ikäsi, yhteystietosi ja mistä koulusta olet.

Uutisten viikko on koulujen ja uutismedian yhteinen mediakasvatusviikko. Tänä vuonna teemaviikko kannustaa tutustumaan paikallisen uutismedian tarjontaan.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut