MainosTampereen sähkölaitos

Uusiutuvilla energialähteillä tuotettu sähkö antaa nyt virtaa myös juniorityöhön – Näin valitset sähkösopimuksen, joka tunnustaa seuravärejä ja tukee junioritoimintaa

Tampereen Sähkölaitoksen uusien Ykkösketju-sähkösopimusten kumppaneina ovat Tampereelta Classic, Ilves, Manse PP, Pyrintö ja Tappara, Hämeenlinnasta HPK sekä Sastamalasta VaLePa.

Jokainen Ykkösketju-sähkösopimus varmistaa paikallisen urheilun tulevaisuutta juniorityön kautta aikanaan myös huipulla.


4.10.2021 6:00

Pitkä valmistautuminen ja sinnikäs harjoittelu toistoineen sekä lopulta menestyminen. Onnistuminen ja väliin mahtuneet pettymyksetkin purkautuvat ilona ja riemuna.

”Lasten riemu liikunnasta ja onnelliset ilmeet onnistumisesta tarjoavat tosi hienoja hetkiä niin kentällä lapsille kuin katsomossa vanhemmille ja muille läheisille”, Mikko Erma herkistyy muistelemaan omien lastensakin onnenhetkiä urheilun parissa.

Samaan hengenvetoon hän muistuttaa harrastamisen aina kysyvän rahaa ja olevan välillä suorastaan kallista.

”Oman pojan kiekkojoukkueen rahastonhoitajana näin, kuinka paljon harrastuksessa kuluu rahaa ja miten paljon pitää tehdä talkootöitä ja muita toimia varojen keräämiseksi. Talkoot ja erilaiset myyntiponnistukset ovat kyllä tulleet vuosien aikana meidänkin perheessä tutuiksi.”

Tampereen Sähkölaitoksen asiakkuusjohtajana työskentelevä Erma ryhtyi omalta pelipaikaltaan liike-elämässä miettimään, miten lasten ja nuorten urheilua voisi tukea, jotta mahdollisimman moni pääsee harrastamaan mielilajiaan ja samalla Tampereen asema menestyksekkäänä urheilukaupunkina säilyy.

”Harrastusvuosien edetessä myös harjoitusmäärät lisääntyvät, kustannukset nousevat ja joukkueiden budjetit kasvavat isoiksi. Kun tästä oli omakohtaistakin kokemusta, mieleen nousi kysymyksiä uudenlaisesta yhteistyöstä. Siitä se ajatus ’Ykkösketjusta’ lähti”, hän taustoittaa.

Juniorityötä tekevän seuran tukeminen on nyt mahdollista sähkösopimuksella, joka keventää harrastajien taloudellista taakkaa.

Mutta mikä on Ykkösketju, jonka yhteyteen liittyvät Tampereelta seuranimet Classic, Ilves, Manse PP, Pyrintö ja Tappara, Hämeenlinnasta HPK sekä Sastamalasta VaLePa?

”Ykkösketju on sähkösopimus, jossa voi tunnustaa reilusti seuran väriä. Tamperelaisena energiayhtiönä meille luonteva tapa on toimia omassa kaupungissa sekä lähialueella Pirkanmaalla ja Hämeessä. Sähkösopimuksen kautta asiakkaillemme avautuu hyvä mahdollisuus tukea itselle tärkeän urheiluseuran junioritoimintaa”, Erma perustelee.

”Koska kaikki tarvitsevat sähköä, tämä tausta ja lukuisat sopimukset yhdessä voivat synnyttää merkittävän tukipotin: euron summa kuukaudessa merkitsee kahtatoista euroa vuodessa jo yhdestä sopimuksesta. Pirkanmaan alueella on satoja tuhansia sähkön käyttöpaikkoja, joten potentiaali kerryttää tuntuva summa juniorityön tukemiseen on ilmeinen, jos saamme ihmiset innostumaan tällaisesta tukimuodosta. Jokainen sähkösopimus helpottaa harrastajien taakkaa ja varmistaa paikallisen urheilun tulevaisuutta juniorityön kautta aikanaan myös huipulla.”

”Jokainen sähkösopimus helpottaa harrastajien taakkaa ja varmistaa paikallisen urheilun tulevaisuutta juniorityön kautta aikanaan myös huipulla.”

Vaikka Ykkösketju-sopimukset eroavat nimiltään tuettavan seuran mukaan, niiden sisällöissä ei ole eroa. Sähkö tuotetaan aina kokonaisuudessaan uusiutuvilla energialähteillä, muun muassa pohjoismaisella vesivoimalla.

Mikko Erma muistuttaa junioriurheilunkin tarvitsevan esikuvia ja menestymisen malleja, joista esimerkkejä ovat tuore Manse PP:n pesäpallomestaruus ja salibandyseura Classicin voittokulku. Omassa perheessä lähelle tuli Nuorten Leijonien vuoden 2016 MM-kulta, kun jääkiekon menestysjoukkueessa oli mukana pojan juniorijoukkueen kummipelaajia.

”Olihan se hienoa ja kannustavaa, kun nuoret tähtileijonat tulivat tapaamaan juniorijoukkueen pelaajia ja kaikki tunnustivat samaa väriä sekä kantoivat rinnassaan yhteistä tunnusta”, Erma summaa.

Oman Ykkösketju-sopimuksesi voit tehdä valitsemasi seuran väreissä täällä.

Pirkanmaallakin on satoja tuhansia sähkön käyttöpaikkoja, joten lukuisista sopimuksista yhdessä kertyy parhaimmillaan merkittävä tukipotti.

FAKTA

Ykkösketju-sähkösopimus

  • Tekemällä Tampereen Sähkölaitoksen Ykkösketju-sopimuksen voit tukea urheiluseurojen juniorityötä, lasten liikuntaharrastuksia sekä urheilun tulevaisuutta.

  • Sähkölaitoksen kumppaneina ovat Ilves, Tappara, Manse PP, Pyrintö, Classic, VaLePa ja HPK.

  • Jokaisesta Ykkösketju-sähkösopimuksesta annetaan euro kuukaudessa seuran juniorityön hyväksi.

  • Ykkösketju-sopimukset ovat määräaikaisia sähkösopimuksia. Sähkölaitos ottaa yhteyttä hyvissä ajoin ennen sopimuksen päättymistä, jolloin voidaan sopia sopimuksen jatkosta. Sähkön hinta ei muutu määräaikaisjakson aikana.

  • Oman Ykkösketju-sopimuksesi voit tehdä valitsemasi seuran väreissä täällä.

Lue myös:

Tampereen mummi ja taata vuokrasivat aurinkopaneelit lastenlapsilleen – ”Lapset saavat tuoton ja oppivat samalla uusiutuvasta energiasta sekä yhteisvastuusta”

Puhdas kaukolämpö on koko Tampereen ilmastoteko – Näistä syistä päästöt ovat vähentyneet merkittävästi ja kehitys jatkuu

Aurinkopuisto laajeni jälleen Tampereella – näin kätevästi voit vuokrata oman aurinkopaneelisi

Lue myös: