MainosPirkanmaan Osuuskauppa

Kaipaisiko yhdistyksenne 1000–3000 euroa tukea toimintaanne? – Ilmoittautukaa nyt ehdolle Kannustajat-äänestykseen

Pirkanmaan Osuuskaupan asiakasomistajat äänestävät 35 000 euron tukipotin jakautumisesta.


29.9.2021 6:00

Jokainen lapsi ja nuori on täynnä mahdollisuuksia, jotka vain odottavat toteutumistaan! Seurat ja yhdistykset tekevät arvokasta työtä lasten ja nuorten harrastusmahdollisuuksien ja hyvinvoinnin edistämiseksi. Pirkanmaan Osuuskauppa haluaa jakaa näille yhdistyksille tukea asiakasomistajiensa avustuksella. Siksi Kannustajat-äänestys järjestetään kaksi kertaa vuodessa. Molemmilla kerroilla jaossa on 35 000 euroa.

”Olemme asiakkaidemme omistama paikallinen yritys. Siksi on luontevaa, että pirkanmaalaiset yhdistykset hakevat mukaan Kannustajat-ohjelmaamme ja asiakasomistajamme sitten päättävät, miten tukipotti jakautuu”, Pirkanmaan Osuuskaupan viestintäpäällikkö Viivi Pärssinen kertoo.

Alueellisuutta pidetään silmällä Osuuskaupan asiakasomistajamäärän suhteessa: 50 prosenttia tukea saavista yhdistyksistä on Tampereelta ja 50 prosenttia muualta Pirkanmaalta. Yhdistykset siis kisaavat kahdessa eri sarjassa. Kummassakin jaetaan 17 500 euroa. Tarkemmat tiedot summan jakautumisesta löydät täältä.

35 000 euron tukipotin jakautumisesta yhdistyksille äänestetään asiakasomistajien kesken jälleen marraskuussa. Asiakasomistajat saavat äänestyslinkin sähköpostiinsa. Äänestystuloksen perusteella tukipotti jaetaan korkeintaan 20:lle eniten ääniä saaneelle yhdistykselle.

”Pirkanmaan Osuuskauppa, asiakasomistajamme, sinä, minä ja me yhdessä voimme mahdollistaa lapsille ja nuorille mielekästä harrastustoimintaa. Nyt on aika hakea mukaan äänestykseen”, Pärssinen kannustaa.

Yhdistykset voivat hakea mukaan marraskuun äänestykseen 15.10.2021 mennessä.

Miten yhdistys voi päästä kannustettavaksi?

 • Olette rekisteröity yhdistys.

 • Toimitte Pirkanmaan Osuuskaupan toimialueella.

 • Toimitte alle 18-vuotiaiden lasten ja nuorten harrastustoiminnan tai lasten ja nuorten hyvinvointia edistävän toiminnan parissa.

 • Toimintanne on jatkuvaa, ei voittoa tavoittelevaa.

 • Ohjaatte tuen vähintään 50:lle.

 • Ohjaatte tuen harrastetoimintaan, ei liigatasolle.

 • Käytätte tuen vastuullisesti.

 • Yhdistyksellänne ei ole voimassa olevaa yhteistyösopimusta Pirkanmaan Osuuskaupan kanssa kilpailevan toimijan kanssa.

 • Ette ole saaneet Kannustajat-tukea kevään 2021 äänestyksessä. Jos yhdistyksen yksi joukkue tai jaosto on saanut Kannustajat-tukea, tämä ei estä muita hakemasta tähän äänestykseen.

 • Keskitätte yhdistyksen hankinnat mahdollisuuksien mukaan Pirkanmaan Osuuskaupan toimipaikkoihin.

 • Teette tukisummalla hyvää omassa yhteisössänne. Kerrotte näistä sydänteoista ennen äänestystä ja raportoitte niistä äänestyksen jälkeen Pirkanmaan Osuuskaupalle ja omissa kanavissanne esim. somepostauksin ja artikkelein.

 • Jokainen mukana oleva seura tai yhdistys tekee 31.10.2021 mennessä valitsemassaan kanavassa ainakin yhden Kannustajat-äänestykseen liittyvän julkaisun ja lähettää siitä tiedon (linkki, kuva tms.) osoitteeseen viestinta.pirkanmaa@sok.fi.

 • Tukipotista osalliseksi päässeet seurat ja yhdistykset tekevät 30.4.2022 mennessä julkaisun, jossa he kertovat, mitä hyvää potilla on saatu aikaan tai suunnitellaan tehtäväksi. Pirkanmaan Osuuskauppa voi käyttää näitä tarinoita Kannustajat-markkinoinnissa.

Ilmoittautumalla mukaan yhdistys hyväksyy nämä pelisäännöt.

Hakekaa mukaan 15.10. mennessä täyttämällä hakemus täällä.

Lue myös: