MainosOP Tampere

OP Tampere etsii yhdistyksiä Hyvä työ -lahjoituksia varten – tästä löydät hakuohjeet

Lahjoitusta voivat hakea OP Tampereen toimialueella toimivat yleishyödylliset yhdistykset syyskuun aikana.

Vuonna 2021 yksi Hyvä työ -lahjoituksen saajista oli Luonto-Liiton Ekokipinä-hanke, jossa järjestetään nuorille myös erilaisia luontoretkiä.


9.9.2022 10:35

Yhteisöllisyys, vertaistuki ja auttamisenhalu tarvitsevat myös euroja. OP Tampere lahjoittaa 20 000 eurolla Hyvä työ -lahjoituksia yhdistyksille, seuroille tai järjestöille, jotka omalla pyyteettömällä toiminnallaan tukevat ja ilahduttavat pirkanmaalaista elämää.

Lahjoitusta voivat hakea OP Tampereen toimialueella toimivat yleishyödylliset yhdistykset 1.–30.9.2022 pankin www-sivuilla op.fi/tampere/hyvatyo. Hyvä työ -lahjoitukset myönnetään kohteille, jotka sopivat OP:n arvomaailmaan: ihmisläheisyyteen, vastuullisuuteen ja yhdessä menestymiseen.

Luonto-Liiton Ekokipinä-hankkeen kautta nuorille ympäristövaikuttamisen keinoja

Moni nuori kokee ilmasto- ja ympäristöahdistusta. Ekokipinä on Luonto-Liiton Hämeen piirin hanke, jossa kehitetään nuorten ympäristökasvatusta ja lisätään nuorten ympäristötoiminnan mahdollisuuksia. Se sai vuonna 2021 OP Tampereelta 5 000 euron Hyvä työ -lahjoituksen työnsä tueksi:

"Olemme pystyneet toteuttamaan pirkanmaalaisille 13–17-vuotiaille suunnattua ympäristötoimintaa entistä laajemmin. Nuorten kanssa on suunniteltu ja toteutettu yhdeksän erilaista luontoretkeä ja nuorille on perustettu oma, säännöllisesti kokoontuva toimintaryhmä. Olemme lisäksi vierailleet Tampereella ja Ylöjärvellä nuorisotiloissa, ja siellä nuorten on ollut mahdollista keskustella ympäristö- ja ilmastoasioista ja kokkailla vegaanista ruokaa. Lisäksi olemme järjestäneet myös nuorisotoimen ympäristökasvatustyötä tekeville työpajoja heidän työnsä tueksi”, kuvailee Luonto-Liiton Hämeen piiristä Kaisa Kuuppo.

Viime vuonna lahjoituksin tuettiin myös hoivakodeissa asuville ikäihmisille elämyksiä mahdollistavaa Arvokas vanhuus Arva ry:tä, toiminnallista kuntoutusta tarjoavan Silta-Valmennusyhdistyksen Silta Gymiä, koulurauhaa edistävää Tampereen vanhemmat ry:tä sekä moottoreista kiinnostuneiden lasten ja nuorten tuunauspajaa, Lempäälän Werstasta.

Lahjoitusvalinnat tehdään lokakuun aikana. Valinnoissa kuullaan myös osuuskunnallisen OP Tampereen hallintoa, edustajistoa ja omistaja-asiakkaita. Hyvä työ -lahjoitukset ovat tärkeä osa OP Tampereen vastuullisuustyötä, ja niitä on jaettu jo yli 10 vuoden ajan.

Hyvä työ -lahjoitukset

■ 20 000 eurolla lahjoituksia yhdistyksille.

■ Yhdistyksellä tulee olla toimintaa OP Tampereen toimialueella Tampereella, Lempäälässä, Akaan Viialassa, Vesilahdella, Pirkkalassa, Nokialla, Ylöjärvellä, Hämeenkyrössä ja/tai Karkussa.

■ Yhdistykset voivat hakea lahjoitusta 30.9. asti op.fi/tampere/hyvatyo.

Lue myös: